Revolution Skincare - New Face Mists

Het merk Revolution heeft sinds kort ook een Revolution Skincare collectie waarvan ik eerder al enkele producten kocht. Nu hebben ze ook Face mists met verschillende doeleinden en geuren. Ik kocht 4 verschillende mists om uit te proberen!



De eerste spray heet de Caffeïne essence spray en deze is speciaal bedoeld voor de vermoeide huid. Deze heeft een heerlijke citrusgeur (mijn favoriete geur) en bevat dan ook citroenolie die ervoor zorgt dat de huid wordt gevoed. De antioxidanten die in de spray zitten, zorgen ervoor dat de slaperige huid direct ontwaakt waardoor je een stralende huid krijgt.

Je kan deze spray zowel 's ochtends en 's avonds gebruiken of je kan deze ook als verfrissing tussendoor gebruiken. Ook zijn de sprays vegan, wat ook een pluspunt is! Voor warme momenten kan je deze spray in de koelkast bewaren voor een extra verkoelend effect achteraf!

Wat ook fijn is, is dat deze sprays een erg fijne mist hebben die goed verdeeld is. Soms heb je van die sprays die een nevel hebben als een regenbui, maar bij deze is dit totaal niet het geval.


De tweede spray heet de Niacinamide essence spray en deze is een hydraterende spray speciaal voor de onzuivere huid. Heb je last van puistjes en acné? Dan is deze spray iets voor jou. De spray bevat extracten van kamille en niacinamide die ervoor zorgen dat je huid kalmeert en de talgreductie vermindert. De unieke formule geeft je huid een verfrissende boost met als resultaat een stralende huid.

Ik moet zeggen dat deze niet zo mijn ding is qua geur. Ik ben namelijk niet zo een fan van kamille geur, waardoor het voor mij ook wat onaangenaam is om op mijn gezicht te spuiten en je de geur ook direct ruikt. Verder doet het product wel zijn werk.


De derde spray is deze Hyaluronic Essence Spray. Een hydraterende spray speciaal voor de dorstige huid. De spray bevat hyaluronzuur die ervoor zorgt dat de huid wordt gevoed en gehydrateerd. In de spray zitten er grapefruit extracten, waarnaar de spray ook ruikt, die je huid beschermen en een verfrissende boost geven met als resultaat een stralende huid.


Als laatste kocht ik ook deze Superfruit Essence Spray. Deze is speciaal voor de doffe huid. Deze bevat extracten van bosbessen die ervoor zorgen dat de huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De anti-oxidanten in de spray ondersteunen de huid en geeft je huid een verfrissende boost met als resultaat een stralende huid. Ook deze ruikt heerlijk!

Dit waren de 4 sprays die ik kocht. Mijn favorieten zijn de caffiëne spray en de superfruit spray! De productjes kosten €3,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boozyshop!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)