Jeffree Star Cosmetics - Sarcophagus

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens een Skin Frost highlighter kocht. Ik heb er al heel wat in mijn collectie en ik ben tot nu toe altijd fan geweest van deze geweldig mooie highlighters.

Onlangs bracht Jeffree Star deze nieuwe highlighter met de naam Sarcophagus uit. Deze zat oorspronkelijk in de 24 Karat Pro Palette, maar de overige 5 tinten waren niet zo mijn ding. Ik vond het dan ook zonde om een grote palette te kopen als ik er toch maar 1 van zou gebruiken. En meerdere mensen moeten dit ook gedacht hebben, want na grote vraag heeft hij de kleur in een losse highlighter gestopt! 


De highlighter komt net zoals altijd in een barbieroze verpakking. Dit is de verpakking voor de producten uit de vaste collectie. Wanneer ze een ander soort verpakking hebben, zijn dit meestal Limited editions uit bijvoorbeeld de kerstcollectie of een collab (samenwerking).


Op de zijkant van de kartonnen verpakking kleeft een sticker met de naam van de highlighter in dezelfde kleur als het product zelf.


De verpakking van de highlighter zelf, heeft dezelfde kleur als de buitenste verpakking.


De highlighter heeft een heel erg lichte gouden tint, heel erg geschikt voor meiden met een lichte huidskleur. De kleur King Tut was veel te goudkleurig voor mijzelf. Deze lijkt heel erg op de Mary-Lou Manizer van The Balm vindt ik zelf.


De highlighter is geweldig goed gepigmenteerd en is uiterst zacht. Ik krijg helemaal geen fallout wanneer ik deze gebruik en deze is oogverblindend mooi. Dit zijn echt de beste highlighters op de markt!

De kleur is op te bouwen naargelang je zelf wilt. Je kan ze heel subtiel gebruiken of net erg intens. Wanneer aangebracht heeft deze echt een prachtige wetlook aan je gezicht.


Ik bracht de highlighter wat opvallender aan om jullie goed te kunnen tonen.



Ik ben opnieuw heel erg fan van deze highlighter en kan deze zeker en vast aan iedereen aanbevelen. Via de site van Jeffree Star kost deze 29$. Jeffree Star is sinds kort ook te koop via Ici Paris XL (Nederland en België) voor €31,90 en via Themakeupspot.nl  voor €30. Happy shopping!

xx Kimberley

Reacties

Jessica J. zei…
Kan je geloven dat ik maar één highlighter in huis heb? En dan nog wel eentje in een palette, haha. 😂 Ziet er heel erg goed uit! Ik vind de naam ook geweldig.

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)