Obsession - Pinky Promise & Isn't it Peachy Blush palettes

De webshop Boozyshop heeft weer heel wat nieuwe producten binnen gekregen van het merk Obsession. Ik kende het merk al want een tijdje terug kocht ik al enkele single oogschaduws van het merk waarmee ik zelf een palette samenstelde, en ik was best tevreden met die producten.

Nu ben ik de laatste tijd heel erg fan van peachy/roze tinten en toen ik deze palletjes zag was ik dan ook meteen verkocht. Eerst dacht ik dat dit oogshaduwpalletjes waren, maar dit zijn blush palletjes! Ik heb deze wel op mijn ogen aangebracht aangezien ik van dit soort kleurtjes hou en je kan natuurlijk met je producten doen wat je wil! Niemand die er raar van opkijkt wanneer je dit doet!

Deze palletjes hebben een handig formaat om mee te nemen en je kan de kleuren er ook nog eens uithalen en in een lege palette stoppen of je kan ook mixen met de andere soort palletjes om ze mee te nemen onderweg. Heel erg fijn dat ze eraan gedacht hebben om deze uitneembaar te maken!

Van deze soort palletjes zijn er 6 verschillende uitgebracht, waarvan ik er voorlopig slechts 2 kocht. Het kan zijn dat ik er later nog aanschaf, maar voorlopig hou ik het bij de Isn't it peachy palette en de Pinky Promise palette.

Isn't it peachy


De palletjes komen in een simpele verpakking in de kleur van het thema van de palletjes. Zo heeft deze palette een perzik kleurtje en de Pinky Promise een roze tint. Ook staan op de voorzijde van de verpakking enkel maar de naam weergegeven. Simpel maar toch nog ietwat opvallend!

Elk palletje komt met 4 verschillende kleuren die een peachy ondertoon hebben. Zoals je kan zien hieronder zitten er openingen naast de kleuren om de oogschaduws er makkelijker uit te halen zonder ze te beschadigen! Erg Handig!


De pigmentatie van de producten is goed, vooral voor de 3 matte tinten die in de palette zitten. De kleur Glimmer heeft een mooie glans die als highlighter of blush topper kan gebruikt worden, of zoals ik het heb gedaan, als oogschaduw. Wat je maar wil!


De textuur is super zacht, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en je kan de kleuren voor allerlei doeleinden gebruiken. Wanneer ik het product probeerde op te nemen met een kwast, had ik wel wat fallout, daarom tik je best je kwast even af vooraleer je de producten aanbrengt op je gezicht.

Glimmer/ Daydream/ Hint/ Bloom

Glimmer/ Daydream/ Hint/ Bloom

Met de kleurtjes maakte ik volgende ooglook... Dit is de laatste tijd mijn go to standaard ooglook. Love it!






Pinky Promise

Bij dit palletje is de werking juist hetzelfde, enkel dat de kleurenfamilie bij de roze tinten ligt. Toch zit er een nude/bruinige tint in als overgangskleur.



Ook deze kleuren zijn weer goed gepigmenteerd.

Sweeten/ Secret/ Whisper/ Cerise

Sweeten/ Secret/ Whisper/ Cerise

En met dit palletje maakte ik deze ooglook...





Heel erg leuke budgetpalletjes voor een leuk prijsje. Deze kosten slechts €6,95 per stuk en zijn het meer dan waard voor die prijs! Enkel de verpakking is wat simpel, maar het is de binnenkant wat telt! Ik ben alvast fan! Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)