Deauty Box - Lente Editie

Het is al een eventjes geleden dat ik nog eens een Deauty Box in huis haalde. Dit met de reden dat ik de box een tijdje terug saai begon te worden en dat er niet echt spannende en onbekende producten in de doos zaten. Ook zaten er veel repeats in en was het ook niet leuk meer om 3 keer hetzelfde product te krijgen. Ook zaten er soms 5 producten in van hetzelfde merk, wat niet echt leuk was aangezien je dan slechts één merk leerde kennen ipv 5 verschillende.

Nu is het al even geleden en nu kreeg ik een mailtje van Deauty met reclame. Voorheen was de box elke maand te verkrijgen, maar nu verkopen ze box maar elk seizoen meer. Daardoor werd ik wat benieuwd en vroeg ik mij af of er nu misschien betere producten in de box zouden zitten aangezien ze nu seizoensgebonden zijn. Ik besloot om nog eens een gok te wagen en er eentje te bestellen. 

Nu is het zo dat je per box (per seizoen) €25 betaald (inclusief verzendkosten! wat erg fijn is) en je in ruil 4 tot 6 luxeproducten ontvangt die samen een waarde hebben van €100! Je haalt er dus zeker en vast je geld uit, maar je weet dus nooit op voorhand welke soort producten je in de box zal ontvangen, wat wel het leuke en spannende eraan is. Benieuwd wat er deze lente in de box te bespeuren is? Kijk dan mee!


Zo ziet de doos eruit waarin de producten worden verzonden! Op de onderkant staan mijn adresgegevens dus deze laat ik niet zien. Vroeger zat er nog eens een doos in deze doos, maar dit is nu niet meer. Heel wat afval minder dus! Bovenop de producten ligt dit 'menu' met meer informatie over de producten die in de box komen.


Oeeee spannend wat we gaan aantreffen!!!!


Deze keer zitten er 5 producten in de box. De lente box heeft als inspiratie skincare! Aangezien er veel trouw - en communiefeesten in aantocht zijn, wil Deauty ons voorbereiden met deze producten om helemaal te pamperen. Een veelbelovende box alvast.


Feel Free - Eye Contour - Full Size 20ML (Waarde: €10)

Deze oog contour crème van het merk Feel Free bevat een speciale formule met Hyaluronzuur. Daardoor helpt deze vocht vast te houden en je huid te hydrateren en zorgt voor een tijdelijk 'opvullend' effect. Donkere kringen en wallen zouden na een tijdje gaan vervagen.

98,98% van de ingrediënten die in dit product zitten, hebben een natuurlijke oorsprong. Er zitten heel wat fijne ingrediënten in zoals Hyaluronzuur, koffie, appel, rijstzetmeel, citroen, munt, kamille en aloë vera.


Zelf ken ik het merk niet en heb ik er nog niks van getest. Ik ben hier heel erg benieuwd naar. De verpakking ziet er alvast wel simpel, biologisch en clean uit. Een mooie verpakking voor een skincare merk.


Feel Free - Mineral Clay Beauty Mask - Full Size 75 ML (Waarde: €10)

Van hetzelfde merk kreeg ik ook dit Mineral Clay masker. Mineralen zijn essentieel in het water dat je drinkt, maar ook in de schoonheidsproducten die je op je huid smeert.

Dit masker bevat minerale klei, tijgernotenolie, cacao en extracten van drop en ruikt alvast erg lekker.  De minerale klei reinigt  en verfijnt de huidtextuur, terwijl extracten van zoethout en en cacao de teint egaliseren en stralend maken. De tijgernootolie zorgt op zijn beurt dan weer voor een diepe hydratatie. Het masker zelf heeft een bruine kleur. Ik ben heel erg benieuwd om deze uit te testen!

Ook deze verpakking is erg mooi en ziet er erg milieubewust uit. Zelfs de dop is van hout gemaakt! Het zijn de details die het hem doen!


Klorane - Shampoo Ylang Ylang - 100ML (Fullsize 200ML Waarde: €9,50)

Verder zit er in de box ook een voedende shampoo van het merk Klorane. Deze heeft een tijdje terug al eens in een Deauty box gezeten, aangezien ik er zelf al eens eentje van heb gehad. Deze is met Ylang Ylang en heeft een heerlijke bloemerige geur die je meteen aan vakantie doet dromen.

De Ylang Ylang beschermt je haar tegen (zonne)schade van buitenaf. Ideaal dus voor deze zomer na die frisse duik in het zwembad!


Mudmasky - Sleep Repair Mask - 15ML (Fullsize 60ML Waarde: €69)

Als laatste zitten er nog 2 producten van het merk Mudmasky in de box. Ook dit merk is voor mij onbekend, dus ik ben blij dat ik opnieuw zo een merk leer kennen. Deze Sleep repair mask is een masker voor je gezicht die je 's avonds voor het slapen gaan aanbrengt, en deze minstens 5 uur en maximum 10 uur laat inwerken in je huid. S' morgens spoel je deze gewoon af en je huid is weer helemaal opgefrist.

Dit masker zorgt ervoor dat je huid hersteld, gehydrateerd en beschermt wordt! Een hele boel verwachtingen dus van dit product!

De producten van Mudmasky zijn niet op dieren getest, bevatten geen parabenen en bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten.


Mudmasky - Aftermask Vitamin Serum - Full Size 30ml (Waarde: €59)


Naast het repair mask zit er ook nog eens deze Aftermask vitamin serum in de box. Het is de bedoeling dat je dit serum aanbrengt nadat je het sleeping mask er hebt afgewassen.

Voor overdag biedt deze vitamin serum hydratatie om de huid mooi soepel, zacht en gevoed te houden. Dit serum kan gebruikt worden na elk gezichtsmasker.

Ook leuk om te weten is dat Mudmasky een merk is dat in Nederland wordt gemaakt. Altijd leuk om een merk te gebruiken van onze noorderburen!


Dit waren alle producten uit de box! Ik maak later nog een apart artikel eens ik de producten allemaal grondig heb uitgetest. Ik kan jammer genoeg niet op het eerste gezicht zeggen wat ik van de producten vindt, maar jullie krijgen later nog reviews hierover!

Ben je zelf ook benieuwd? De box kan je hier alvast bestellen!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)