Anastasia Beverly Hills - Norvina Palette

Anastasia Beverly Hills heeft de laatste tijd ook al heel wat palettes op ons losgelaten. Zo bracht ze onlangs deze Norvina palette uit. Deze is wel wat specialer voor het merk omdat Norvina de dochter is van de oprichtster van ABH. Norvina creëert alle producten voor ABH, en nu heeft ze ook haar eigen palette ontworpen. Deze palette bevat de kleuren die ze heel erg veel gebruikt en die ook alledaags gebruikt kunnen worden.

Net als alle andere oogschaduw palettes die ze al hebben uitgebracht, heeft ook deze dezelfde vormgeving. Een simpel opschrift met de naam in het wit en een kartonnen verpakking aan de buitenkant. Deze keer koos Norvina voor een paarse kleur. 


Net als de Modern Renaissance palette heeft ook deze een fluwelen verpakking die super zacht aanvoelt Het enige nadeel is dat deze best snel vuil wordt en alle make-up geeft vlekken hierop.


De palette bevat 14 verschillende kleuren waarvan er 4 matte, 3 shimmery kleuren en 7 metallic kleuren in de palette zitten. De kleuren variëren van roze- en paarstinten naar warme koperkleuren, en gouden en bruine tinten. Wel oogt de palette koeler dan anders.


Ook krijg je een dubbelzijdige kwast bij de palette. Niet meteen mijn favoriet, maar wel handig wanneer je je kwasten bent vergeten onderweg.



De textuur van de oogschaduws is super zacht wat soms een nadeel is. Doordat ze zo zacht zijn geven ze enorm wat fallout. Tik daarom je kwast goed af en dep niet te hard in de pans zodat je je oogschaduws niet kapot maakt. De kleuren zijn enorm goed gepigmenteerd zoals altijd.

Ik merk wel dat je de metallic kleuren wel wat moeilijker zijn om aan te brengen. Daarom breng je ze beter nat aan en met je vingertoppen, zo blijven ze beter kleven!


Hieronder de swatches...

Dreamer/ Summer/ Wild Child/ Rose Gold/ Celestial/ Dazzling/ Drama

Base/ Soul/ Incense/ Love/ Volatile/ Eccentric/ Passion

Ik maakte volgende simpele ooglook met de palette...




Ook deze palette is een mooie aanvulling aan mijn collectie, maar toch is dit mijn minst favoriete palette. Mijn voorkeur gaat steeds uit naar de Modern Renaissance. Je kan deze palette vinden bij de Franse Sephora (geen douanekosten)! Deze kost €49. Ook is deze te koop bij Themakeupspot.nl en Thegreatbeautybar.nl!

Reacties

Jessica J. zei…
Jezus, zo'n kwetsbare oogschaduws. Ik zou bang zijn ze te gebruiken ...
JA idd! Ze zijn erg broos jammer genoeg, maar door goed af te tikken zijn ze wel goed bruikbaar, jammer van de productverspilling jammer genoeg.

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)