Revolution - Donuts Eyeshadow Palettes

Er is al een tijdje een hype onder de jongeren, met name squishies! En dit heeft Revolution willen toepassen op deze Donuts oogschaduw palletjes. Deze kleine palletjes hebben namelijk de vorm van een donut met aan de bovenkant een squishy op het doosje gekleefd. Persoonlijk heb ik ze niet echt gekocht voor de verpakking deze keer, maar voor de inhoud, want deze palletjes zien er best leuk uit qua kleuren!

Normaal gezien zijn er 5 verschillende soorten uitgebracht (ook nog een gele variant), maar er waren er slechts 4 te koop in de webshop. Volgens Revolution ruiken deze ook geweldig, maar ik vindt ze echt chemisch ruiken en zeker niet naar een lekkere donut geur van bij de bakker.


Elk palletje bevat 5 kleurtjes die zowel matte als shimmer kleurtjes bevatten. Per palletje kan je zeker en vast een leuke ooglook maken. Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit van de oogschaduws matig vindt. Wanneer je ze swatched op je arm is deze goed gepigmenteerd, maar bij 2 van de palletjes (de blauwe en de roze variant), vielen de oogschaduws wat weg wanneer je ze aanbrengt op je oogleden.

Ook heb je wel wat laagjes nodig om de kleurtjes op te bouwen. Je kan een mooie ooglook maken, maar je zal wel eventjes moeten blenden. Wanneer je 2 kleurtjes met elkaar probeert te blenden, valt de eerste kleur namelijk weer wat weg, waardoor je weer opnieuw de kleuren moet aanbrengen.

Op de verpakking staat trouwens ook dat je het best een oogschaduw primer aanbrengt onder deze oogschaduws om wat meer pigmentatie te krijgen. De fallout bij deze palletjes valt redelijk goed mee, enkel de matte tinten hebben er wat last van.

Donuts Chocolate Dipped Eyeshadow Palette 










Donuts Strawberry Sprinkles Eyeshadow Palette








Donuts Raspberry Icing Eyeshadow Palette 







Donuts Blueberry Crush Eyeshadow Palette 








De palletjes zijn €5,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boozyshop! Mijn favoriet is de Strawberry Spinkles palette! Heel erg mooie kleurtjes!

 xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)