Colourpop x Zoella - Lip Bundle My Day Ones

Colourpop heeft de ene samenwerking na de andere, maar de collectie die ze met de Britse You Tuber Zoella hebben uitgebracht, was toch wel een collectie die bovenaan mijn verlanglijstje stond. Ik heb een aantal producten uit deze collectie gekocht die ik aan jullie ga laten zien in afzonderlijke posts aangezien ik mijn bestellingen in verschillende orders heb geplaatst omwille van douanekosten. Wanneer je onder de 22 eur blijft, heb je geen douanekosten (shop uit Amerika), daarom heb ik verschillende orders geplaatst om deze te vermijden. 

Het eerste product wat ik kocht is deze Lip Bundle met de naam My Day Ones. Deze bundel bevat de Ultra Matte lip in Little One en de bijbehorende lippie pencil. Deze zitten samen verpakt in deze leuke verpakking die net lijkt op een melkpak. De gehele collectie is gebaseerd op brunch, dus je zal veel leuke verpakkingen over voedsel en drinken tegenkomen. 


De vormgeving is alvast erg leuk en schattig gemaakt. De combinatie van wit, roze en gouden accenten is alvast geslaagd en girly!


De producten zitten binnenin ook nog eens stevig bij elkaar verpakt zodat ze niet los in het doosje zitten en er kunnen uitvallen mocht de verpakking opengaan.


Beide producten hebben een prachtige warme nude roze tint. Een prachtige alledaagse nude kleur die ik had verwacht van Zoë en een kleur die iedereen wel mooi zal staan. Dit is echt zo een standaard product die in je handtas moet zitten!

Ook de verpakkingen van de producten zelf hebben de witte, roze en gouden details, heel erg mooi!


Het enige nadeel aan de lippotloden van Colourpop is dat je deze moet bijscherpen met een slijper. Jammer dat ze geen draaisysteem hebben onderaan om het product aan te vullen.


De lippotloden zijn erg romig en glijden mooi over de huid ondanks dat ze toch een matte finish hebben. Ook kan je je lippen enkel met het lippotlood zelf inkleuren, droog zullen je lippen echter niet voelen.


De roze tint is erg mooi op de lippen.


Daarna bracht ik de matte lip aan in dezelfde kleur. Wanneer je het product swatched ziet het er op het eerste gezicht glanzend uit, maar na enkele tellen droogt deze mat op. Ik moet wel zeggen dat deze lichtjes mijn lippen aan elkaar doet kleven, ook al zit het er even op. Ook droogt de matte lipkleur je lippen toch wel wat uit en zijn velletjes op je lippen ook wel wat zichtbaar. Daarom is het aan te raden om eerst een lipscrub te gebruiken en daarna even je lippen in te smeren met lippenbalsem.




De combinatie van beide lipproducten ziet er erg mooi uit! Dit is alvast een combo die ik veel zal dragen! Ik heb zelfs stiekem al een back-up gekocht aangezien dit een limited collectie is!


Wil je deze collectie ook scoren? Wees er dan snel bij, want wat uitverkocht is, komt niet meer terug! Voor deze collectie betaalde is 13$. Deze kan je hier terugvinden. Ik ben alvast erg enthousiast!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)