I Heart Revolution - Multi Liner Nudes

Het merk Makeup Revolution komt constant met nieuwe make-up producten op de proppen en ze worden steeds leuker en leuker. Voor wie zich nog de klikpennen van op school enkele jaren terug kan herinneren, Makeup Revolution is er in geslaagd om een pen te maken die verschillende lipliners bevat! Hoe leuk is dit! Deze heet de Multi liner in de kleur Nudes.

De pen komt in een fluo roze kartonnen doosje met een venstertje aan de voorzijde zodat je het product al kan zien zitten. 


Op de achterzijde vindt je allerlei informatie qua ingrediënten, namen van de kleuren, enz.. terug. In totaal zitten er 4 verschillende kleuren lipliner in de pen verwerkt. Ze hebben een fijne punt zodat je heel erg strakke lijnen kan zetten. Ze hebben een zachte textuur en formule en glijden makkelijk wanneer je ze aanbrengt. Ook zijn ze enorm goed gepigmenteerd en blijven ze goed op de lippen zitten. Een erg handig product voor onderweg, zo hoef je geen 20 kleuren in je tas mee te slepen.


De pen zelf heeft een mooie cream kleur. Heel erg mooi deze verpakking.



Voor het gebruik moet je per kleur wel een aantal keren aan de pen draaien om het product te kunnen gebruiken. Op het eerste zicht lijkt het of ze allemaal zijn afgebroken, maar het is de bedoeling dat je eerst aan de pen draait vooraleer het product tevoorschijn komt! 
De kleuren die in de pen zitten zijn een nude, mauve, bruin of oudroze. Eén voor één prachtige nude kleurtjes dus. Ook heb ik voor jullie de ingrediëntenlijst gezet...


Ingrediënten : 
Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Ozokerite, Beeswax, Carnauba Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Polyethylene, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, (+/-) CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 15850:1, CI 16035.
Dit zijn de verschillende kleurtjes die in de pen zitten...

Natural/ Mauve/ Nude brown/ Pale pink

Vooraleer je een lipstick aanbrengt, breng je eerst de kleur lipliner aan die het meest op je lipstick kleur lijkt. Daarna omlijn je je lippen met de lipliner. Daarna breng je pas je lipstick kleur aan. De lipliner zorgt ervoor dat je lipstick gedurende de dag niet buiten de lijntjes uitloopt! Erg handig als je een lange dag voor de boeg hebt en je geen tijd hebt om je lipstick bij te werken.

Ook kan je natuurlijk je lipliner alleen dragen zonder lipstick. Ik heb dit al eerder gedaan maar jammer genoeg zien mijn lippen er dan erg droog uit.


Ik bracht hieronder de kleur Pale Pink aan en daarboven de kleur Faux van MAC. Een heel mooie combo!


Ik ben heel erg fan van dit product! Mooie kleurtjes, handig samen verpakt en makkelijk mee te nemen en ze werken ook nog eens prima! En dat voor €5,95! Ook zijn er handige eyeliners in deze pennen verkrijgbaar maar ook andere lipliner pennen met verschillende kleuren! Deze kan je hier bestellen! 

Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)