Preview - Essence Trend Editie 'Love & Sound'

Met de nieuwe trend edition “love & sound” brengt essence in mei 2015 het festivalgevoel samen met de laatste etnolooks in een supercoole collectie. Het warme kleurenschema met oranje, berry, abrikoos en lichtgroen geeft een frisse zomerse touch en brengt je direct in festivalstemming. Highlights zijn nagelriemtattoo’s met etnodesign, bronzing paper en twee matte lipsticks in hippe kleuren. 


essence love & sound – eyeshadow

01 glastonberry

02 make life a festival

03 feel the vibe


Boho beauty! De ultrazachte, gebakken oogschaduw is gemakkelijk te blenden en voor fantasierijke oogmake-up in donkerrood, lichtgroen en abrikoos. Elke tint heeft een fantastische, parelmoerfinish. Verkrijgbaar in 01 glastonberry, 02 make life a festival en 03 feel the vibe.
Consumentenadviesprijs: € 2,89

essence love & sound – multi style eyeliner pen



Line-up! Deze eyeliner pen heeft een unieke drie-tip applicator waarmee je geweldige eyeliner looks creëert. Of je nu gaat voor klassiek, extra breed, stipjes of een driedubbele eyeliner – ogen zullen op jou gericht zijn! Met deze diepzwarte en langhoudende eyeliner overleef je zelfs de meest spectaculaire act zonder uitgelopen make-up. Verkrijgbaar in 01 perfect line-up.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

essence love & sound – lipstick

01 crowd gone wild 


02 glastonberry

Knalkleur... opvallend abrikoos-oranje en zachte bestinten garanderen kleurrijke lippen en pure FUN! De matte finish zorgt voor de ultiem coole festivalstijl. Verkrijgbaar in 01 crowd gone wild en 02 glastonberry.
Consumentenadviesprijs: € 2,39

essence love & sound – blush


Zonsondergang! Deze blush met abrikoos en bestint die in elkaar overlopen, heeft een zijdezachte textuur en is ideaal om kleurrijke highlights te creëren op de wangen voor een frisse uitstraling. De blush kan ook worden gebruikt om te 'shapen'. Verkrijgbaar in 01 sunset @ center stage.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

essence love & sound – bronzing paper


Zomergeluiden! Deze bronzing paper is een waar multi-talent: het absorbeert overtollige talg, matteert en bevat bronzing poeder voor een zongekuste teint. Dit pakje papier past in elke tas en is superhandig voor onderweg! Zo snel en gemakkelijk heb je je look nog nooit opgefrist. Verkrijgbaar in 01 sunkissed & happy.
Consumentenadviesprijs: € 2,39
  
essence love & sound – nail polish

01 make life a festival

02 blue-chella

03 glastonberry

04 feel the vibe

Kleur je leven! De vier trendy en langhoudende “love & sound” nagellakjes in abrikoos-oranje, blauw, berry en lichtgroen zorgen voor een spannend 'woestijnzand'-effect op je nagels! Geweldig voor bij een gave hippie-indie outfit! Verkrijgbaar in 01 make life a festival, 02 blue-chella, 03 glastonberry en 04 feel the vibe.
Consumentenadviesprijs: € 1,89
 
essence love & sound – cuticle tattoos


Nagelriemversiering! De coolste nieuwe trend in nagelstyling! Je kunt je perfect gelakte nagels nu ook versieren met kleine tattoo's. Veertjes, symbolen en etnopatronen - er zijn er maar liefst 28 verschillende! Ze zijn supergemakkelijk aan te brengen: kies jouw favoriete tattoo, knip uit en plaats op de gewenste (droge en schone) nagelriem. Goed aandrukken en na vijf seconden lostrekken. De tattoo blijft achter op de huid! Wow! Verkrijgbaar in 01 ethno girls ahead!
Consumentenadviesprijs: € 1,59

essence love & sound – heel protection pads


Dansen op de vulkaan… de heel protection pads zijn ideaal voor lange festivaldagen: de hielen worden beschermd met speciaal gevormde gel pads tegen schuiven en blaarvorming. Je houdt supergrip, zelfs op hoge hakken! Verkrijgbaar in 01 these pads are made for walking.

Consumentenadviesprijs: € 2,59

Ik ben heel erg benieuwd naar de blush en lipsticks! En jullie?

xx Kimberley

Reacties

delphine zei…
Ik vind voornamelijk de blush heel leuk gedaan. Daar ben ik wel benieuwd naar!
Anoniem zei…
Ik ben benieuwd naar de lipstick!x

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)