Gosh - Stardust nagellakjes

Deze lakjes komen uit de najaarscollectie 2014 van Gosh. Ze heten Stardust nagellakjes. Ik had ze al eventjes in mijn review bakje liggen maar ik heb er uiteindelijk toch een blogpost over gemaakt. Deze lakjes hebben, zoals Gosh het zegt, een 'Pearly shiny finish', glitterlakjes dus!


Ze hebben dezelfde verpakking als de Sand nagellakjes van Gosh, dus let op dat je niet de verkeerde koopt! Ik kocht de kleurtjes 628 Stardust en 630 Moonlight. De lakjes zien er heel mooi uit in het flesje, maar hoe zien ze er uit op de nagels? Laten we kijken!

Wanneer je de lakjes alleen draagt (zonder basislakje) zijn deze erg transparant. Ik zou er een soortgelijke kleur onder dragen om wat dekking te geven. Dus bij Stardust een wit lakje eronder en bij Moonlight een gewone grijze kleur eronder. Dit zal ook een mooier effect geven. Op de foto's zie je de lakjes alleen aangebracht. Je kan je nagel er zo doorheen zien. Ook na een laagje of 3 is dit nog steeds het geval.

Voor de rest lakken ze prettig. Ze hebben een handig kwastje waardoor je de lak mooi gelijkmatig kan aanbrengen. Enkel de transparantie is een probleem.

628 Stardust



630 Moonlight 



Deze lakjes zijn te koop bij Kruidvat voor €7,29 per stuk. Er zijn nog meerdere kleurtjes beschikbaar.

xx Kimberley



Reacties

Jammer dat ze zo transparant blijven! Ik hou juist van dekkende lakjes :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)