Catrice - Nude illusion foundation

Als er wel een product is waar ik moeite mee heb, dan is het wel foundation. Ik weet nooit zeker of ik wel de juiste kleur heb gekozen en meestal kom ik aanzetten met een kleur te donker omdat ik op de kleur afga in het flesje zonder het te testen. De laatste tijd ben ik meer en meer voorzichtiger wanneer het aankomt met kleuren en test ik bijna alles in de winkel. Hebben ze geen testers, dan koop ik het ook niet. Zo voorkom ik dat mijn foundation lade weer uitpuilt met kleuren die niet goed zijn. Ook heb ik dat zelfde probleem met concealer.

Ik heb gemerkt dat ik steeds de lichtste kleur nodig heb, maar testen doe ik nog steeds. Ik denk dat ik zoals nog veel anderen altijd zal moeten verder zoeken naar die perfecte foundation.Ook testte ik deze foundation in de winkel van Catrice. Deze heet de Nude illusion foundation


De foundation zit in een glazen flesje, wat het net ietsje luxueuzer maakt. Het flesje heeft een handig doseerpompje zodat je makkelijker kan werken en het is ook hygiënischer.


Deze foundation is een matterende foundation die net genoeg is voor een flawless finish. Hij bevat zowel UVA en UVB filters die je huid beschermen tegen de zon en het licht. Volgend Catrice is deze foundation langhoudend. Ik kocht de kleur 010 Nude Ivory. Wanneer ik hem op mijn gezicht uitsmeer zie je heel duidelijk dat dit een matte foundation is. Dit is dus al goed!

 

Maar eenmaal uitgesmeerd op mijn gezicht is het effect echt verschrikkelijk slecht. Waar ik mijn foundation heb aangebracht zie je overal strepen. Ook ziet mijn huid er slechter uit dan daarvoor. Je ziet letterlijk en figuurlijk elk bultje en oneffenheid van je gezicht dubbel zo erg. Dit zou net moeten verdwijnen! Wanneer ik deze testte in de winkel op mijn hand zag ik daar niks van. Echt jammer dit! Nu ik eens de goede kleur heb, werkt het product zelf niet.


Ook de prijs van dit product valt tegen. Zeker omdat het product niet werkt. Deze kost €7,59! Ik kan jullie verzekeren dat dit echt weggesmeten geld is. Hij matteert je huid zeker, maar hij matteert zo danig goed dat je huid er schilferig uitziet. Jammer maar helaas. Dan maar weer op zoek naar de volgende zoektocht. Hebben jullie een favoriet qua foundation? Laat zeker iets achter in de comments, ik probeer graag nieuwe producten uit!

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
Jammer dat deze foundation niet zo fijn werkt!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)