Lorac Pro palette

Na de rage van de 'Naked' en 'Naked 2' palettes van Urban Decay, is er opnieuw een favoriet op de markt. Deze keer geen product van Urban Decay. Deze keer gaat Lorac met de eer lopen. Deze palette heet de Lorac Pro palette en is momenteel de meest geliefde palette van het moment.

Deze palette is gemaakt door de Make-up artieste Carol Shaw die veel celebrity looks op haar naam heeft staan. Deze palette is goed gevuld met 16 ultra gepigmenteerde oogschaduwen. Er zitten 8 shimmer en 8 matte kleuren in de palette.  Je kan deze oogschaduwkleuren zowel droog als nat aanbrengen. Bij de palette zit ook een oogprimer (Behind the scenes eye primer).

Dit is de palette:



Bovenaan: White, Cream, Taupe, LT.pink, Mauve, Sable, Espresso, Black
Onderaan: Nude, Champagne, Gold, LT.Bronze, Pewter, Garnet, Deep purple, Slate



Zoals ik al zei zijn de kleuren heel erg gepigmenteerd (ik vind deze nog beter dan Urban Decay), ze zijn superzacht van textuur en ze blijven ook de hele dag op je ogen zitten! Ik kocht mijn palette via Ebay, maar wie deze ook wil aanschaffen, denk ik dat je ze ook via Sephora kan kopen!

xx Kimberley

Reacties

Lisa zei…
Wauw, ziet er goed uit! Misschien kan je de prijs er nog bij zetten?
Ik heb de prijs er niet bij gezet omdat ik heb via Ebay heb gekocht, en daar variëren de prijzen :) (hangt af wat verkoper er voor vraagt)

In België en Nederland zijn deze niet te verkrijgen en ik ben ook nog geen webshop tegen gekomen die ze verkoopt. Als ik kijk op Ebay ligt de prijs rond de €40 en €50. Iets duurder dan de Urban Decay palette. Hopelijk ben je er iets mee :)

groetjes Kimberley
Unknown zei…
Hee Kimberly,
Ik twijfel altijd een beetje met make-up op ebay kopen.. er zijn zoveel verschillende prijzen, en ik weet niet welke palette ik dan moet kopen.. Waar moet ik precies op letten?

Groetjes, Inge
Dag Inge,

Als je bv. Lorac Pro palette intypt bij Ebay zie je inderdaad een lijst met verschillende mogelijkheden. Je kan zoals je misschien wel weet die lijst sorteren op bv prijs, maar ook prijs + verzendkosten. Je neemt best de prijs + verzendkosten.

Waar je het best op let:

1)Er kan bv een palette te koop staan voor €16, maar let dan wel goed op want ze kunnen wel 50 euro verzendkosten vragen. De verzendkosten staan naast de prijs van het product. Staan er geen verzendkosten bij, let dan op en stuur zeker een mailtje naar de verkoper en vraag hoeveel de verzendkosten zijn en zeg ook waar je woont zodat hij dat kan uitrekenen voor jou.

2) Hoe kan je zien dat een verkoper betrouwbaar is?
Dit kan je zien aan het aantal sterretjes dat de verkoper heeft. Ook kunnen mensen een reactie plaatsen als ze hun product hebben ontvangen. Kijk daar zeker naar! Als ze bv 600 sterretjes hebben en 580 mensen zijn tevreden, dan ben je zeker dat je een goede verkoper hebt! Als je bv op een artikel drukt zie je rechts dit:

eBay-topverkoper
levresrouge (600 Paarse ster voor feedbackscore tussen 500 en 999)
99,8% Positieve feedback
Krijgt telkens de hoogste beoordelingen van kopers
Verzendt objecten snel
Heeft een uitstekende reputatie op het vlak van dienstverlening

Daaraan kan je het dus zien!

3) Mocht er ooit iets misgaan ( verkoper reageert niet of je krijgt je pakket niet), stuur je een mailtje naar paypal en stuur je een schadeclaim in. Na een 2tal weken krijg je een bevestiging en storten ze het geld terug op je rekening)

4) Doe zoals ik en vraag altijd een track & tracenummer. Zo zie je waar je pakketje zich bevindt! Zo is er geen betwisting mogelijk.

Hopelijk heb je genoeg info! Mocht er nog iets zijn stuur me gerust terug :)

groetjes Kimberley
Eline zei…
wauw deze wil ik ook!
Moet je zeker aanschaffen! Echt een aanrader :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)