Coastal Scents Eclipse palette

Deze keer geen oogschaduwpalette om jullie te tonen, maar wel een concealerpalette. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede concealer om onder mijn ogen aan te brengen. Daarvoor gebruik je het best een gele concealer. Deze dient om donkere kringen weg te werken. Ik was naar zo een gele concealer op zoek. Tijdens mijn zoektocht vond ik deze concealerpalette van Coastal Scents. Deze heet de Eclipse Palette.







De palette bevat verschillende concealers, met verschillende tinten. Ook zitten er een gele, groene en roze concealer bij. Handig als je reist, dan heb je alles in  palette. Deze concealers werken echt heel erg goed. Ze dekken heel erg mooi en brengen gemakkelijk aan omdat ze creamy zijn. Het enige waar je moet op letten met zulke producten is dat je ze op kamertemperatuur moet bewaren. Als je ze te koud bewaard, zijn ze moeilijk om mee te werken en bewaar je ze te warm dan smelten ze en is je hele palette een smerige boel!

Ik kocht mijn palette via Ebay maar je kan deze ook op de site van Coastal Scents (http://www.coastalscents.com/) bestellen.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)