Benefit World Famous Neutrals palette

Nieuw in het Benefit assortiment zijn de World Famous palettes. Er zijn 3 verschillende palettes uit. Ik kocht de palette met de neutrale kleurtjes. Namelijk de palette "Most Famous Neutrals". De verpakking is tof bedacht. De palletjes zijn zogezegt kleine boekjes die je rechtopstaand kan bewaren. Zoals je kan zien zit er aan de binnenkant een boekje gelijmd met tips & tricks om je oogschaduw aan te brengen. Wat ik echter wel mis bij deze palletjes is een spiegel, deze vind ik handiger als je het palletje moet meenemen. Nu moet ik nog eens een apart spiegeltje bij de hand hebben.







Elke palette bevat 4 oogschaduwkleuren in poedervorm en 2 oogschaduwkleuren in crèmevorm.
De oogschaduwkleuren zijn goed gepigmenteerd en zijn goed met elkaar te combineren. De lichtste kleur is een matte kleur die je perfect kan gebruiken als highlighter. De lichtroze kleur en de lichtbruine kleur bevatten een heel lichte shimmer maar is nauwelijks zichtbaar. De donker bruine kleur daarentegen bevat een gouden shimmer.


 Boven: Call my buff / Kiss me, i'm tipsy
Onder: It's complicated / Gilt-y pleasure

Van links naar rechts: Call my buff / it's complicated / gilt-y pleasure / Kiss me, i'm tipsy

Dan hebben we ook nog de twee creamy oogschaduwpotjes die ik voornamelijk gebruik als oogschaduwbasis.



My two cents / Birthday suit

Deze creamy oogschaduwen zijn heel zacht van textuur en zijn heel erg gepigmenteerd. Ideaal om als basis te gebruiken. Dit palletje is een ideaal palletje voor meiden die beginnen met make up en die een neutrale ooglook willen maken. Ik kocht mijn palletje op Ebay (zoals altijd). Ik denk dat je hem in Nederland bij de Sephora kan kopen. Als jullie weten waar je deze nog kan kopen, laat me maar weten in de comments!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)