The Balm: Nude'tude palette

The Balm is een merk dat tegenwoordig heel erg populair is bij de beautybloggers. De prijzen van dit merk zijn wel wat duurder dan de gewone make-up producten.
Ik had nog niks van dit merk kunnen testen en heb een oogschaduw palette gekocht. Deze palette heet de Nude'tude palette. Een palette met mooie nude kleurtjes.


Tegenwoordig zijn de nude kleurtjes heel erg in trek. Wanneer jullie fan zijn van de Urban Decay 'Naked' palettes, dan zullen jullie deze ook wel apprecieren.

De palette bevat 12 oogschaduwkleuren en een make-up kwast met een eyeliner kant en een oogschaduwkant. Er zitten zowel matte als shimmerkleurtjes in de palette. Ook zitten er hele lichte kleurtjes als donkere kleuren in. Het is een palette waar je oneindig veel mooie looks mee kan maken.


Het leukste aan deze palette is de verpakking. De producten van The Balm zijn altijd heel leuk afgewerkt.
De oogschaduwen zelf zijn superzacht van textuur, brengen heel makkelijk aan en blijven een hele tijd zitten, ze zijn namelijk heel erg gepigmenteerd.




Zijn jullie op zoek naar een mooie palette die toch redelijk betaalbaar is en goed werkt dan is deze iets voor jou! Ik kocht mijn palette bij de webshop boozyshop.nl en betaalde er €34,95 voor.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)