Essence - 5 Emoticongeuren #mymessage by Essence

Smileys zeggen I'm happy, klavertjes vier wensen je geluk en een hartje is voor je allerliefste vriendje of vriendinnetje: emoticons hebben zich ontwikkeld tot een taal en de hele wereld weet wat ze betekenen! 

Met de nieuwe geurserie #mymessage by essence kunnen meisjes vanaf nu hun gevoelens tot uiting brengen met een geur. De vijf nieuwe eau de toilettes dragen de favoriete emoticons van onze beauties: een hartje, smiley, klavertje vier, strik en een kussende mond. Dit zijn de populairste emoticons voor chatten, appen en texten omdat je er meteen mee kunt laten weten hoe je je voelt. Verliefd en zwevend op een roze wolk? Compleet gelukkig of super exited - deel je gevoelens met de essence #mymessage geuren


De vijf nieuwe essence geuren werden ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde Franse parfumeurs. Het coole design van de flacons en verpakkingen wordt gepresenteerd met liefde voor detail, grappige emoticons en in heldere, trendy kleuren. In de glazen flacons kun je de verschillende geuren, elk met hun eigen passende kleur goed zien - hét perfecte item voor op je badkamerplankje!

De geuren zijn zoals gebruikelijk bij essence vriendelijk geprijsd: 30 ml flacons € 4,99.

essence #mymessage – smile




Blijf lachen! Blijf stralen! Deze zonnige geur geeft je onmiddellijk een gelukkig gevoel en brengt je in de stemming om lol te maken! De fruitige citrusachtige topnoot is een ware fruitcocktail met passievrucht, ananas, kokosnoot en mandarijn. Gardeniabloesem, gecombineerd met appel voegt een sprankelend bloemenaccent toe en amber, vanille, sandelhout en musk in de basis geven deze eau de toilette een zachte, warme basis.

essence #mymessage – love



Liefde op het eerste gezicht! Vol passie, warm en heel speciaal - precies dat gevoel dat je hebt als je verliefd bent. Mandarijn, grapefruit, framboos en peer geven deze geur een fruitige start. Rode orchidee, heliotroop en jasmijn bieden het hart van de geur een verrukkelijke bloemenharmonie. De basis maakt deze geur echt speciaal: sandelhout, karamel en musk komen perfect samen!

essence #mymessage – luck



Veel geluk! Deze frisse en bloemig-houten geur geeft je onmiddellijk een ultiem geluksgevoel! Fruitige kiwi en een vleugje groene appel, gecombineerd met zwarte bes en fresia zorgen voor een plezierige fruitige frisheid in de topnoot. Hierbij is een bloemige hartnoot gevoegd met daarin zachtgeurende witte bloesems en perzikbloesem. In de basis vinden we cederhout, musk, vanille en sandelhout voor een mooie houtachtige finale.

essence #mymessage – wow



So excited! Deze bloemige, fruitige en waterachtige geur maakt je direct enthousiast! De topnoot met bergamot, watermeloen, citroen en cranberry geeft onmiddellijk pit en frisheid. Het hart met fresia en viooltjes geeft een delicaat bloemenaccent en de geur wordt afgerond met  een oceaanbriesje en een vleugje musk.

essence #mymessage – kiss



Kusje! Deze geur is opwindend, vol energie, prikkelend en lekker zoet! Rode en zwarte bes, appel en framboos vormen de fruitige start en leiden de sprankelende en sensuele hartnoot met crèmige amandel in. De basis is zacht en zoet dankzij sandelhout, vanille, musk en een vleugje... suikerspin! Voor een lekker zoetje.

De vijf nieuwe essence #mymessage geuren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België.  

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)