Maybelline Fit me! Anti-shine stick

Een foundation in een tube of flesje gebruiken de meeste van jullie elke dag  wel. Nu heeft Maybelline nog een optie voor ons klaarliggen, namelijk een foundation in stick vorm. Een heel handige uitvinding, dat wel. Ben je iemand die zich onderweg naar het werk opmaakt? Of je moet tussendoor je make-up een beetje bijwerken? Nu heb je geen geknoei meer met vloeibare foundation!

Deze stick heet de anti-shine stick. Het is een foundation die er ook nog eens voor zorgt dat de roodheid in je gezicht verdwijnt en dat je gezicht niet meer glimt. De stick is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten.

115 Ivory
120 Classic Ivory
220 Natural Beige
250 Sun Beige
315 Soft Honey
355 Coconut
Ikzelf heb de kleur 115 Ivory gekocht omdat ik een heel bleke huid heb. Ik vond deze het beste bij mijn huidskleur passen. Van de 6 kleurtjes die verkrijgbaar zijn, is er maar één donkerdere kleur. Wel jammer voor de dames die een donkerder kleurtje hebben, deze hebben namelijk geen andere keuze...
In het midden van de stick zit er een speciale 'anti-glans kern'. Deze kern bevat lichte poederdeeltjes die het overtollige talg op je huid absorberen en je een matte finish geven. De foundation is ook nog eens olievrij, ideaal voor de meiden die een vettige huid hebben. 





Ik heb de foundation gebruikt en wanneer je hem hebt aangebracht is hij mooi egaal op je huid! Je huid ziet er perfect uit. Ik ben aangenaam verrast door dit product! 
Waar je wel moet mee opletten als je een foundation stick gebruikt is dat je, wanneer je de foundation hebt aangebracht, je best niet meer met je vingers aan je gezicht komt. Omdat het een crème is, kan het de hele dag door op je gezicht 'bewegen'. Wat je het best kan doen is nog eens extra je gezicht afpoederen en zo weinig mogelijk aan je gezicht komen! 

Deze stick kost €14.29 en heb ik gekocht bij Etos! Hebben jullie al een foundation stick geprobeerd?
Wat vinden jullie ervan?
xx Kimberley 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)