BH Cosmetics kwasten

Ik heb online wat make-up spulletjes gekocht die jullie in komende blogposts zullen zien. Bij mijn bestelling zaten deze make-up kwasten. Ik kocht 3 verschillende kwasten van het merk BH Cosmetics die sinds deze maand te koop zijn bij Boozyshop.nl.



Ik was al een tijdje op zoek naar een grote waaierkwast (of Fan brush) voor het aanbrengen van een highlighter. Diegene die ik tot nu toe vond waren te klein en namen niks van product op. Op de site vond ik deze Deluxe Fan brush.




De kwasten zijn super zacht en flexibel. Bij sommige goedkope kwasten kan je harde haartjes hebben die echt pijn doen op je gezicht, maar bij deze is het totaal niet het geval. Deze kwast kost namelijk maar €7.95!

Ook kocht ik nog 2 oogmake-up kwasten. Een oogschaduwkwast en een blendingkwast. De specifieke naam kan ik niet meer terugvinden. Deze kwasten zijn echter al uitverkocht. Wel kan je nog andere kwasten kopen. Deze waren €3.95 per stuk.





Ik kan jullie deze kwasten allemaal aanraden. Mocht je deze kwasten ergens tegenkomen, moet je ze zeker eens uittesten. De grepen van de kwasten zijn heel licht en zijn makkelijk in gebruik en ze zijn lekker goedkoop!

Hebben jullie deze kwasten al gebruikt? Wat vinden jullie er van?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)