Queen Helene: Mint Julep Masker

Dit is hét populairste masker in Amerika, maar is bij ons moeilijk te vinden. Ik ben dit masker tijdens het online shoppen tegen gekomen bij de webshop Boozyshop.nl. Hier kan je verschillende producten van dit merk vinden tegen een goede prijs! Ik heb mijn masker tijdens de solden gekocht voor maar €3,50!!




Het is een kleimasker met mint erin. Kleimaskers zijn ideaal bij een vettige huid. Ook is dit masker goed tegen puistjes, mee-eters of voor mensen die grote poriën hebben. Maar hoe gebruik je nu dit masker? Je smeert hem op je gezicht en wacht tot het masker hard is geworden. Na een tijdje begint het masker te brokkelen. Het is net of je hebt een crackle nagellak op je gezicht zitten. Nadat het masker hard is geworden (zo een 15 min.) spoel je je gezicht met warm water en wrijf je het af met een washandje.

Sommige maskers geven een trekkerig gevoel, maar dit is bij dit masker niet het geval. Het enige nadeel van dit masker is dat je huid heel snel rood wordt nadat je dit masker hebt gebruikt. Wanneer je een gevoelige huid hebt is dit misschien niet echt ideaal.

Wat je wel kan doen is het masker enkel plaatselijk gebruiken. Breng wat van het masker aan op enkel de puistjes. Ze zullen zeker minder zichtbaar worden! Ook handig is de tube waar het masker inzit. Het is een gewone knijptube, geen geknoei in de badkamer dus.
Het product zelf is een groene klei en het ruikt een beetje naar tandpasta met munt.

Ben je op zoek naar een goed werkend masker voor weinig geld, dan kan ik je deze zeker aanbevelen!

xx Kimberley




Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)