Lush Toothy Tabs

Tanden poetsen. We moeten het elke dag doen. Als je vaak moet reizen en je een hele tube tandpasta moet meenemen, zit je toilettas al snel vol. Lush heeft hier leuk op ingespeeld door een handig product te maken. Ik heb het over de Toothy Tabs.




Wat zijn Toothy Tabs?
Toothy tabs zijn de vervanging van tandpasta. Het zijn kleine tabletjes waar je op moet kauwen. Als je er even op hebt gekauwd gaat hij vanzelf schuimen. Maak daarna je tandenborstel nat en poets je tanden zoals gewoonlijk.

Deze tabs zijn dus ideaal voor op vakantie of voor jongeren die veel op festival gaan of voor op de camping. Je kan deze Toothy Tabs in 7 verschillende varianten vinden. Er zitten 40 tabs in 1 doosje dus kan je 40 keer je tanden poetsen.

1. Aquatic toothy tabs
Voor degene die niet van mint houden, limoen, jasmijn en thee zorgen voor een verleidelijke adem, klaar voor een kus.

2. Atomic toothy tabs
Iets heel anders met koffie, kardamom, gember en kruidnagel! Goed als je snel last van aften hebt, en het verdrijft vieze smaakjes.

3. Breath of God toothy tabs
Breath of God Toothy Tabs hebben een zachte smaak maar reinigen effectief, prima wanneer je iets anders wilt dan mint, deze hebben als ingredienten onder andere vanille, venkel en sandelhout!

4. Chou Chou ... I love you Toothy tabs
Chou Chou... I Love You is onze nieuwste Toothy Tab. Rozenolie en rozenpoeder geven deze Toothy Tabs een heel bijzondere smaak, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je tanden heerlijk schoon worden.

5. Dirty toothy tabs
Deze zijn gebaseerd op de Gorilla perfum van Lush

6. Sparkle toothy tabs
De Sparkle Toothy Tab met citroen, zwarte peper en grapefruit zorgt voor een stralend schone lach en een frisse smaak.

7. Ultrablast toothy tabs
Een extreem schoon gevoel in je mond, door drie soorten mint, lavendel en vooral de wasabi! Wasabi werkt anti-bacterieel en geeft je een echte kick!

Zelf heb ik de Chou Chou ... I love you Toothy tabs gekocht. Ik moet zeggen dat het een hele belevenis is om je tanden te poetsen. Het is leuk om eens iets anders te proberen en het is een nuttige uitvinding voor op reis, maar ik heb toch liever mijn oude vertrouwde tandpasta om mijn tanden te poetsen. Deze toothy tabs zijn enkel bij Lush te koop en kosten €4,05 per doosje wat best wel duur is vergeleken met een tube tandpasta waar je heel wat langer mee doet dan 40 beurten.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)