Wet n Wild - Coloricon Baked Blushes

Wet n Wild is een merk die de laatste tijd heel wat is gegroeid en die ook heel wat collecties heeft uitgebracht. De laatste tijd zijn ook deze collecties niet meer bij te houden. Deze Coloricon Baked Blushes komen uit de Flights of Fancy collectie. Dit is de collectie voor de zomer van 2018. Het leuke aan deze collectie is ook dat een deel van de opbrengst naar een organisatie zonder opbrengst gaat die de vogels en hun omgeving beschermt, een heel mooi initiatief!

Er zijn in totaal 3 verschillende kleuren verkrijgbaar, maar er zijn maar 2 kleuren die mij echt aanspraken. Deze hebben de namen Don't Flutter Yourself en Hummingbird hype.


De blushes komen in een simpele zwarte verpakking met doorzichtig deksel. Verder is er niks speciaals aan de verpakking zelf te zien. Aan de binnenzijde daarentegen staat er een afbeelding van een kolibrie in de blush weergegeven. Heel erg mooi, maar na een aantal keren te gebruiken verdwijnt deze dan ook.

Don't Flutter Yourself/ Hummingbird Hype

Beide blushes hebben zijn baked, dit wil zeggen dat deze tijdens het maken ook echt 'gebakken' worden waardoor deze meer glans krijgen. Dit zijn dus absoluut geen matte producten! Ben je dus geen fan van blushes met een glans in, dan zijn deze niks voor jou.

Natuurlijk kan je deze als blushtopper of highlighter gebruiken of zelfs als oogschaduw. Ze zijn heel goed gepigmenteerd, hebben geen fallout en blenden mooi in de huid. Ze geven een mooie glans aan de huid wanneer aangebracht. Ook de textuur voelt heel erg zacht aan.

Don't Flutter Yourself




Hummingbird Hype


Don't Flutter Yourself/ Hummingbird Hype


De producten kosten €5,29 per stuk en zijn verkrijgbaar via Boozyshop! Heel fijne productjes.

xx Kimberley

Reacties

Jessica J. zei…
Ik vind Hummingbird Hype een prachtige kleur, alleen zou ik deze niet als blush gebruiken. Daarvoor is hij inderdaad iets te shimmery, wat mij betreft.
Ja idd! Het is maar net te zien welke huidskleur je hebt, maar ze zijn wel leuk als highlighter of blushtopper om te gebruiken. :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)