Makeup Revolution - Chocolate Elixer Glow & Rose Gold Glow Duo Highlighter Palettes

Naast een aantal oogschaduw palettes heeft Makeup Revolution ook nieuwe duo highlighter palletjes uitgebracht. De ene heet de Chocolate Elixer Glow, de ander heet de Rose Gold Glow, beide erg mooie palletjes.

Net als de oogschaduw palettes hebben ook deze net dezelfde verpakking, maar dan kleiner. 


'
'
De highlighters zien er één voor één heel erg mooi uit. Beide palletjes hebben tinten die allemaal geweldig werken op een lichte huidskleur zoals mijzelf. Ze zijn geweldig goed gepigmenteerd, hebben geen fallout en blenden geweldig goed uit op de huid.

De textuur van de highlighters is heel erg zacht en je hebt maar een klein beetje nodig om die mooie glow op je jukbeenderen te krijgen. Ook zijn ze erg handig om mee te nemen onderweg want ze hebben elk een spiegeltje in de verpakking en ze zijn erg compact, wat handig is om mee te nemen in je tas!

Chocolate Elixer Glow




Hieronder zie je de rechtse (roze) kleur uit het palletje...


Rose Gold Glow



Hieronder zie je de linkse kleur uit het palletje...


Je kan de productjes ook gebruiken als highlighter voor in je binnenste ooghoeken of gewoon als oogschaduw! Ze werken prima en ze zijn ook nog eens budgetproof! Deze kan ik zeker en vast aanbevelen. Je kan deze verkrijgen bij Kruidvat (ook online) of bij Boozyshop. Hebben jullie ze al gescoord?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)