Garnier Bio - Revitaliserende lavendel anti-age gezichtsolie

Garnier heeft sinds kort hun nieuwe bio collectie gelanceerd. Dit is een collectie vol met biologische en vegan skincare producten die grotendeels uit recycleerbare verpakking bestaan en fairtrade zijn. Ik zag overal verschillende soorten producten passeren, maar toen ik op instagram keek bij Annkusseler was ik meteen verkocht aan onderstaand product, nl. deze Revitaliserende lavendel anti-age gezichtsolie.

Ze gebruikte deze olie als basis onder haar foundation en wat zag dit er zo mooi natuurlijk, gezond en glowy uit! Ik was meteen verkocht en bestelde deze meteen online bij Boozyshop. Deze zijn overigens ook bij Kruidvat en dergelijke verkrijgbaar voor €16,99.


Heel erg fijn dat Garnier ook de vegan route inslaat en dan ook nog eens producten op de markt brengt die redelijk betaalbaar zijn. De verpakking ziet er mooi en fris uit. Zeker en vast ook een kleurtje die je aandacht trekt in de schappen.

In totaal zijn er 9 verschillende producten verkrijgbaar voor verschillende doeleindes en huidtypes.


De lavendelolie die in het product zit staat bekend om zijn revitaliserende eigenschappen. De essentiële olie wordt verkregen door middel van stoomdestillatie van de toppen van de planten, één uur nadat ze zijn geoogst. Hierdoor worden alle voordelige eigenschappen van de plant behouden.


De olie die in het product zit verzacht en verstevigt de huid op een natuurlijke manier zonder een vettig laagje achter te laten. De huid ziet er meteen gevoed en glanzend uit. Ook heeft de olie een aangename en zachte bloemige geur die 100% natuurlijk is. De olie is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.


Voor mijn droge huid is deze gezichtsolie geweldig! Ik heb dikwijls last an eczeem in mijn gezicht en dit brengt heel wat droge plekjes met zich mee die heel erg opvallen wanneer je niet hebt gescrubd en daarna een foundation opdoet. Ook na het scrubben kan het zijn dat niet alles weg is, en dan is het fijn dat dit het product dit overneemt en de plekjes doet verdwijnen. 

Je kan het product op twee manieren gebruiken. Je kan het enerzijds puur op je gezicht smeren als dag- of nachtverzorging of je kan het mengen met je favoriete dag- of nachtcrème. 



Ik heb het product al enkele keren gebruikt en moet zeggen dat dit heel erg fijn is voor een droge huid. Wel raad ik aan om niet teveel olie te gebruiken ook al heb je een droge huid. Aangezien je er nog een vloeibare foundation er overheen gaat aanbrengen kan het dikwijls té vettig aanvoelen. Wil je het glowy effect behouden, zou ik niet te overmatig afpoederen, maar enkel de T-zone. Voor de rest is dit echt een lifesaver!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)