Makeup Revolution - Pressed Glitter Palettes

Ik gebruik meestal geen glitters maar eerder metallic kleuren om als topper te gebruiken. Nu zag ik onlangs bij Boozyshop dat Makeup Revolution nu ook Pressed Glitter palettes verkoopt. Nu was ik toch benieuwd naar de producten omwille van de kleuren die erin zaten. Nu ik de palettes binnen gekregen heb, heb ik zin om meer met makeup te gaan experimenteren. Halloween komt er weer aan binnen een paar maanden en dan is het wel leuk om verschillende producten uit te testen.


De palettes komen in een geweldige verpakking! Deze zit namelijk helemaal onder de glitters. Heel erg mooi! De verpakking voelt glad aan en niet ruw zoals je zou verwachten van een glitter verpakking.


Er zijn in totaal 3 verschillende palettes verkrijgbaar waarvan ik er slechts 2 kocht. De 3de palette had niet zoveel kleuren naar mijn smaak. Ik kocht de gouden variant met de naam Midas Touch en de rode palette met de naam Hot Pursuit.

Midas Touch


Hot Pursuit


Veel speciaals kan ik jullie verder over deze palette niet vertellen aangezien het palettes zijn met glitters. Ik moet verder nog met deze productjes spelen, maar dat zien jullie nog op Instagram, dus volg mij zeker daar (beautyandbirds). Hieronder zie je alvast enkele kleuren geswatched om jullie al een idee te geven.


Bij het swatchen van deze 3 kleuren heb ik alvast heel goed mogen wrijven om alle glitters te verwijderen, want geloof mij als ik zeg dat ik na 3 dagen de glitters nog overal had zitten. Ben je op zoek naar leuke productjes om eens te testen die budget zijn voor bv. een festival of een leuk feestje, dan zijn deze zeker leuk om te gebruiken!

Deze palettes kosten €11,95 per stuk.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)