Stila - Magnificent Metals Glitter & Glow Eyeshadow Kitten Karma

Ik had al heel veel goeds voorbij zien komen over de Stila - Magnificent Metals Glitter & Glow Eyeshadows, maar toch wachtte ik steeds met ze te bestellen omwille van de prijs. Voor één kleine tube van 4,5 ml betaal je maar liefst £23 (€25,50) per stuk. Een beetje te duur om zomaar eens te proberen als je het mij vraagt.

Na een aantal maanden ze online voorbij te zien komen in You Tube filmpjes heb ik er dan toch één besteld in de kleur Kitten Karma, een champagnekleur met zilveren en koperen glitter deeltjes.


Het product komt in een standaard kartonnen verpakking van Stila. Niet veel bijzonders aan te zien.


Op de zijkant van het doosje staat de naam van de kleur weergegeven. Het product zelf komt in een doorzichtige verpakking zodat je de kleur van het product kan zien. Verder heeft de verpakking een goudkleurige dop. 


Deze oogschaduws zijn enorm gepigmenteerd en bevatten prachtige glitter deeltjes. Ze zijn absoluut oogverblindend als het aankomt op glitter en glans. Wanneer ze aangebracht zijn op de ogen hebben ze een glossy effect, het lijkt dan net alsof je een lipgloss op je ogen hebt aangebracht. Ook voelen ze raar aan, net alsof er iets kouds en nats op je oog zit. Een heel erg raar gevoel.

De verpakking heeft een applicator net als een lipgloss. Zo kan je ze rechtstreeks op je ogen aanbrengen. Wil je deze als eyeliner gebruiken, wat ook kan, dan gebruik je best een eyeliner kwast om deze aan te brengen.


Zoals je kan zien heb je maar een klein beetje nodig om al resultaat te zien.


Buiten dat het wat koud aanvoelt, geeft dit product een geweldig mooi resultaat. Ik gebruikte hem als oogschaduw topper. Een geweldig product dit! Jammer dat ze zo duur zijn anders had ik er al heel wat meer gekocht.



Deze producten zijn verkrijgbaar via Cultbeauty (geen douanekosten want dit is een webshop uit uk!). Wat vinden jullie ervan?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)