Revolution - Easter Eggs

Na het grote succes heeft Revolution net als vorig jaar opnieuw leuke, kleine palletjes uitgebracht voor Pasen! Ook deze keer hebben ze de vorm van eitjes en ze komen in 4 verschillende kleurtjes met telkens een andere kleurenmix! Van de verpakkingen alleen al wordt je lekker hebberig en ik kon het dan ook niet laten om ze allemaal in huis te halen!

Elk eitje komt in een leuke pastelkleurige verpakking. Dit geeft meteen een snoeperige vibe aan het geheel. Ben je niet helemaal into de chocolade eitjes, dan zullen deze je misschien wel kunnen verleiden.


Vorig jaar zagen de eitjes er ietwat anders uit. Toen hadden ze een hoogglans finish qua verpakking, dit jaar hebben ze een matte finish. Aan de binnenkant van elk eitje vindt je vijf oogschaduwkleuren en 2 highlighters, die je overigens ook als oogschaduw kan gebruiken.

Easter Egg Candy











Easter Egg Chocolate








Easter Egg Flamingo









Easter Egg Chick











De oogschaduws in alle eitjes zijn gelijkwaardig van kwaliteit. De matte tinten zijn poederig en hebben wel wat kickback wanneer je ze probeert op te nemen met een kwast. Natuurlijk kan je je kwast aftikken vooraleer je de oogschaduw op je oog wil aanbrengen, maar dan heb je het probleem dat je bijna alle oogschaduw ook weer van je kwast verwijderd waardoor je bijna geen pigment en kleur op je ogen krijgt. Het meeste kleur kreeg ik door product op te nemen en rechtstreeks aan te brengen. Jammer genoeg krijg je op die manier ook weer last van fallout, dus het is aan te raden je ogen eerst op te maken en daarna pas je gezichtsmake-up.

                                      

Ook zijn de matte tinten minder van kwaliteit wanneer je ze swatched op je arm.  De glanzende tinten zijn wel beter gepigmenteerd en romig van textuur maar wanneer je ze gebruikt en swatched krijg je het probleem dat de bovenste laag van de oogschaduw precies een rare laag krijgt waardoor je het effect krijgt van hard pan en de oogschaduws niet meer op te nemen zijn.



De highlighters hebben hier en daar een wat brokkelig effect waardoor ze er niet echt mooi uitzien als highlighter op de jukbeenderen. Daarom gebruik ik de highlighters ook als oogschaduwkleuren en als finish op het bewegend ooglid.

Over het algemeen zijn de kleuren mooi als je ze swatched, maar wanneer je ze aanbrengt op je ogen vallen de kleuren weg en moet je wel moeite doen om ze op te bouwen. Ook bij het blenden van twee kleuren ging het niet zo makkelijk. Wanneer je eindelijk een kleur mooi hebt opgebouwd en een tweede kleur eroverheen wil blenden, vervaagt de eerste kleur alweer, wat erg jammer is.

Al bij al zijn het leuke hebbedingetjes en leuk voor een paascadeautje, maar voor de kwaliteit hoef je deze echt niet in huis te halen. De chocolate palettes van Revolution blijven nog steeds de beste palettes! Je kan deze Easter Eggs kopen via Boozyshop voor €4,95 per stuk.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)