Makeup Revolution - Re-Loaded Velvet Rose & Re-Loaded Newtrals 2 palettes

De laatste tijd kan ik niet goed meer volgen welke palettes het merk Makeup Revolution allemaal uitbrengt. Er zijn zoveel geweldige producten op de markt van dit geweldige budget merk en ik heb er ook al heel wat van in mijn collectie liggen.

Toen ik deze palettes zag staan op de webshop van Boozyshop, was ik meteen verkocht omwille van de kleuren. Ik ben namelijk verzot op warme tinten en bruintinten. En deze 2 palettes voldoen zeker en vast aan deze voorwaarden.

De palettes hebben de namen Re-Loaded Velvet Rose en de Re-loaded Newtrals 2. Het grappige is is dat de palette met de naam Velvet Rose, diegene is met de bruintinten en niet omgekeerd.


De palettes hebben elk 15 verschillende oogschaduw kleuren en hebben een mix van zowel matte tinten als shimmer kleuren. De palletjes hebben geen spiegel en de oogschaduwkleuren hebben ook geen namen.

De pigmentatie van de palettes is goed wanneer je ze op het eerste zicht swatched. De shimmer kleuren zijn beter gepigmenteerd dan de matte tinten, maar alsnog zijn deze goed gepigmenteerd en valt er zeker en vast een mooie ooglook mee te maken.

Sommige tinten voelen wel wat stroef en droog aan en bij de shimmer kleuren kan er wel wat hard pan ontstaan, vooral bij de pressed glitters. Wanneer ik deze met een kwast of vinger probeerde aan te brengen op mijn bewegend ooglid, kwam er nauwelijks glans of glitters vanaf op mijn oogleden of kwast. Heel erg jammer!

Re-Loaded Newtrals 2 Palette












Re-Loaded Velvet Rose Palette












Het zijn fijne palletjes en zeker voor de prijs van €4,95 per palette! Jammer dat de pressed pigments zich niet zo goed aan de oogleden hechten wanneer je ze aanbrengt. Voor de rest zijn dit zeker fijne budget producten!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)