Makeup Revolution - Violet Chocolate Eyeshadow Palette

Ik kan de laatste tijd niet bijhouden hoeveel oogschaduw palettes Makeup Revolution al heeft uitgebracht en terwijl ik dit artikel schrijf, zijn er alweer 4 nieuwe aangekondigd. Heel erg leuk natuurlijk, maar soms weet ik even niet meer welke ik al in mijn collectie heb liggen. Voor budgetproducten zijn deze palettes erg fijn en niet duur en dan ga je ze al snel verzamelen. Tot nu toe heb ik er ongeveer 13 en ben ik van slechts 1 palette niet tevreden (Pink Fizz). Benieuwd hoe het met deze zit! 



Deze palette heet Violet en zoals de naam en verpakking al aantoont, is het deze keer een palette met paarse tinten! Opnieuw dezelfde kartonnen verpakking en dezelfde vormgeving qua palette zelf. Deze zullen jullie ongetwijfeld al genoeg gezien hebben.


De palette heeft deze keer een paarse kleur. Heel erg mooi.


Wat er wel veranderd is aan de palette is dat de namen van de kleuren deze keer wel op de palette zelf staan weergegeven en niet meer op een doorzichtige plastic folie die je makkelijk kwijtgeraakt. Heel erg fijn dat ze dit veranderd hebben.

In totaal zitten er 18 verschillende kleuren in deze palette waaronder een mix van matte, satijnen en glanzende oogschaduws.

v.l.n.r. Rij 1; Prevail/ Past time/ Levity/ Conjure/ Idolize/ Amethyst
Rij 2; Vitalize/ Wine/ Revive/ Cultivate/ Violaceous/ Praise
Rij 3; Desired/ Vaudeville/ Curfew/ Mulberry/ Forsaken/ Expedite


Prevail/ Past time/ Levity/ Conjure/ Idolize/ Amethyst

Vitalize/ Wine/ Revive/ Cultivate/ Violaceous/ Praise

Desired/ Vaudeville/ Curfew/ Mulberry/ Forsaken/ Expedite

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben bij deze palette. Ik had gedacht dat deze ook niet zo goed zou zijn, maar de pigmentatie is heel erg goed. De matte tinten hebben ook een goede pigmentatie. Het enige minpuntje is dat ik de kleur Amethyst (shimmer)gebruikt op als kleur te gebruiken op het bewegend ooglid, maar er kwam bijna geen kleur vanaf en ik kreeg een enorme fallout (zie foto hieronder). Bij de overige kleuren had ik dit niet.

Om de kleur toch iets intenser te maken, heb ik de kleur dan maar met mijn vingers aangebracht. Dit ging al iets beter, maar die ene kleur is toch niet zo prettig om mee te werken.


Dit is het uiteindelijke resultaat wanneer ik de kleur met mijn vingers had aangebracht...




Al bij al is het een goede palette die betaalbaar is al moet je er wel een beetje mee werken. Vooral als je de palette koopt voor de kleur Amethyst zal je wel wat geduld moeten uitoefenen. Bij deze palette mag je het vooral niet erg vinden om met fallout te werken, want dit zal je zeker wel krijgen.

De palette kost €9,99 en is verkrijgbaar via Kruidvat (ook online).

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)