Makeup Revolution - Imogenation - Highlight to the moon palette

Jullie konden in een eerdere blogpost al kennis maken met het Imogenation oogschaduw palette, een palette in samenwerking met Makeup Revolution en You tuber Imogen. Ik was heel erg tevreden over die palette en ik werd daardoor ook benieuwd naar de Highlighter en contour palette. Deze heet de Imogenation - Highlight to the moon palette.


Ook deze palette heeft net als de oogschaduw palette een glanzende zilveren, kartonnen verpakking aan de buitenkant. De palette zelf heeft een glanzende multicolor voorkant en een nude kleurige achterkant..



Wanneer je de palette openmaakt, zie je al meteen dat het een veelzijdige palette is. De bovenste rij (met de kleuren Pretty Heart, My Gyal en Cayooott), bevat allemaal matte kleuren die kunnen gebruikt worden als gezichtspoeders of als under eye poeder.

De middelste rij (met de kleuren Literally, Warrior en Can't deal) bevat de bronzer/contour kleuren. Ook deze hebben allemaal een matte finish. Als laatste hebben we op de laatste rij 3 verschillende highlighter kleuren (Limited Edition, Slay my life en Angelface).

De middelste kleur is in 2 tinten verdeeld. Je kan deze zowel samen als apart gebruiken. Leuk dat de kleuren goed verdeeld zijn qua gradaties in kleuren!


De producten hebben allemaal een heel zachte textuur en voelen heel erg fijn aan. En het fijnste is dat deze helemaal geen fallout hebben! De kleuren zijn goed gepigmenteerd en zijn heel erg fijn in het aanbrengen. De pigmentatie is net goed en opbouwbaar. Het is niet zo dat je ineens teveel op je gezicht aanbrengt.

Rij 1

Pretty Heart/ My Gyal/ Cayooott

Rij 2

Literally/ Warrior/ Wan't deal

Rij 3

Limited Edition/ Slay My Life/ Angelface

Ik gebruikte op onderstaande foto's de kleuren Literally als contour kleur en de kleur Limited Edition als highlighter. Ik heb een heel erg lichte huidskleur en ik kan met veel vreugde zeggen dat deze kleuren heel erg geschikt zijn! Dus heb je een lichte huidskleur en ben je op zoek naar een palette met kleuren die daarvoor geschikt zijn, das is deze zeker iets voor jou.




Ik ben heel erg enthousiast met deze palette en kan deze zeker en vast aanbevelen! Deze palette kost €11,95 en is zeker en vast zijn geld waard! Je hebt een heleboel gezichtsproducten ter beschikbaar en het is ook nog eens budgetproof! Deze palette is hier verkrijgbaar!

Ik ben fan! Wat vinden jullie?

xx Kimberley



Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)