Catrice - Dewy-Feel Lips - Conditioning lip butters

Deze lipproducten van Catrice trokken meteen mijn aandacht omwille van de naam. Deze heten de Dewy-feel lips Conditioning lip butters. Nu het winter wordt kunnen we alle lipproducten gebruiken die ons lippen helpt overleven in de kou. 


De producten komen in deze simpele, tubes in dezelfde kleur al de producten zelf. Handig om ze meteen terug te vinden in je collectie. Gelukkig komen ze niet in een knijptube, maar de verpakkingen hebben een handige applicator om ze aan te brengen. Ook wegen ze twee keer niks!

010 Yes, I DEW! / 020 Let's DEW This!

De lip butters zijn getint en hebben dus een kleurtje, fijn als je iets simpels wilt aanbrengen die ook een kleurtje heeft die je ook kan meenemen onderweg. De producten voelen niet plakkerig aan en zitten prettig op de lippen.

Ook voelen ze erg voedend en ze bevatten ook nog eens shea butter, zodat de lippen ook verzorgt worden. Ze hebben een licht geurtje, maar ze ruiken erg lekker. Ze zijn zeker en vast prettig om te hebben in je tas!

Er zijn verschillende kleurtjes verkrijgbaar maar ik kocht er slechts 2. Ik ging voor de kleuren 010 Yes, I DEW! en 020 Let's DEW This!

010 Yes, I DEW!

020 Let's DEW this!

Heel erg fijne producten! Zoek je leuke verzorgingsproducten voor de lippen die ook nog eens een kleurtje hebben en budget zijn, dan zijn deze iets voor jou! Deze kosten €3,99 per stuk. Verkrijgbaar bij Kruidvat!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)