Deauty Box Augustus 2015 - Deauty Box bestaat 3 jaar!

Ik kreeg de Deauty Box van augustus in de bus en deze keer is het een speciale editie want Deauty bestaat namelijk 3 jaar! Om dit te vieren zitten er maar liefst 4 fullsize (en één staaltje) producten in de box. Laten we eens kijken wat er deze keer inzit.



Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!

Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.
Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/
Benieuwd wat er deze maand in de box zit? Kijk dan gerust verder...

Deze maand heeft de box een leuk printje aan de binnenkant van het deksel.


Alle producten komen in dit handige stoffen tasje. Je kan deze later nog hergebruiken en zijn ideaal om mee te nemen op reis!


Laten we eens kijken wat er deze maand in het tasje zit.

Eerst en vooral haal ik een fullsize product uit het tasje. Het product is van het merk Unani (Spaans merk) en heeft de naam Dermo Defense Face Mist. Deze vitaliserende mist voor het gezicht kan je gebruiken om je gezicht op te frissen bij warme dagen, maar deze kan ook gebruikt worden om je make-up te fixeren. Geen uitgelopen mascara of vlekkerige foundation!

Deze mist bevat Curculigo orchidee wortel extract en brengt de pH waarde van de huid in balans. De structuur van de huid wordt hersteld en de huid kan beter tegen de alledaagse omstandigheden zoals het weer. Ook heeft deze mist een zachte en aangename geur.

Dit product bevat 125 ml heeft een aanbevolen verkoopprijs van €14.


Het volgende product is ook een fullsize product maar is niet zo groot. Deze hand cleansing gel van het merk Merci Handy is een onmisbaar product voor in je handtas! Vettige of plakkerige handen? Deze gel reinigt je handen zonder ze te moeten spoelen en maakt ze heerlijk zacht danzij de toegevoegde vitamine E en de hydraterende parels.

Er zijn verschillende geuren beschikbaar, maar ik kreeg een heerlijke citroengeur, mijn favoriet! Dir flesje bevat 30 ml en kost €3 in de winkel.


Ook zit er deze maand opnieuw een staaltje (7ml) van Shiseido in de box. Een heerlijk merk met fijne producten. Ik ben altijd blij om hiervan producten te ontvangen. Het product heet de Bio-performance advanced super revitalizing cream, een hele mond vol!


Deze crème is één van de bestsellers van Shiseido. Dit product zou de huid in slechts één week gladder en zachter maken! Verdeel de crème elke ochtend en avond gelijkmatig over het gelaat. Deze verfijnt de huidtextuur en vermindert rimpels en onderhoudt de juiste hydratatiepeil van de huid. De huid voelt onmiddellijk fris, zacht en helemaal gehydrateerd aan.







Het beste aan deze crème? Deze is geschikt voor alle huidtypes! Het nadeel? Een fullsize product van 50ml kost €97!

Deze maand zit er nog eens een make-up product in de box! De laatste tijd zitten er bijna nooit make-up producten in de box, jammer...

Na een tijdje zit er nog eens een T. LeClerc product in de box. Een erg fijn product dat je bij de apotheek kan kopen. Dit is een Divine Chubby Lip Balm in de kleur Rose Voluptueux.



Wat een mooie verpakking hebben deze chubby lip balms!


De kleur die ik kreeg heeft een prachtige roze kleur.


De voedende en hydraterende formule zorgt voor zachte lippen en comfort de hele dag lang.



Wat een fijn product is dit lipproduct! Je kan deze kopen voor €18 kopen bij de apotheek!

Als laatste hebben we nog een make-up product. Deze keer geen lipproduct, maar een highlighter pen! Deze Jelly Pong Pong - Bare necessities highlighter pen is een wonderpotlood gemaakt met Maracuja en rooibos thee extracten. Deze krachtige en natuurlijke antioxidanten helpen de huid te genezen en deze een stralende look te geven.


Je kan dit product gebruiken als highlighter, oogschaduwbasis en concealer of als eyeliner om je ogen die open, wakkere uitstraling te geven.



Dit product is fullsize en heeft een verkoopprijs van  €16.

Zo, dit was alles voor deze maand! Erg fijne productjes deze keer. Wel wat jammer van de hand gel. Niet echt een product om in een box zoals deze te stoppen.

Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
De inhoud vind ik deze keer erg leuk, eindelijk zat er eens make-up in :)
X

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)