Vera Camilla x Boozyshop kwastenset

Ik heb al enkele kwasten sets in mijn collectie van Boozyshop eigen merk en ik moet zeggen dat het fijne kwasten zijn voor een heel betaalbare prijs. Nu zag ik onlangs dat blogger Vera Camilla haar eigen kwasten set uitbracht in samenwerking met Boozyshop. Na heel wat positieve reviews te lezen heb ik ze uiteindelijk ook besteld.

De set komt in een mooie beige etui zodat je je kwasten altijd kan meenemen onderweg. Ook zitten ze mooi beschermd en kan er ook geen stof in de haartjes terecht komen. 


Op de voorzijde hangt er een rosé gouden embleem met de naam van de samenwerking. verder zijn de details ook afgewerkt met rosé gouden details. Heel erg mooi.


Vera mocht 10 van haar favoriete kwasten uitkiezen uit het enorme assortiment van Boozyshop en daarvan hebben ze deze set uitgebracht.


De kwasten zelf hebben een volledige peachy kleur, één van haar favoriete kleuren. De haartjes van de kwasten zijn synthetisch. Ze zien er alvast heel erg mooi uit.

Er zijn 2 verschillende categorieën, kwasten voor het gezicht en kwasten voor de ogen.


Hieronder een overzicht van de kwasten uit deze set...

1. 2400 Tapered Face Brush: Een super zachte gezichtskwast. Ideaal om je make-up af te poederen. 
2. 1700 Angled Buffer Brush: Heel erg handige kwast om te contouren. 
3. 2800 Bronzer & Blush Brush: Ideaal voor blush en bronzer zoals de naam al laat vermoeden. 
4. 3300 Tapered Highlighter Brush: Een fijne en precieze kwast om highlight aan te brengen. Deze heeft lange haartjes waardoor je het subtiel kan aanbrengen.



5. 1300 Tapered Conceal Buffer Brush: Een handige kwast voor je concealer onder je ogen uit te blenden of om oogschaduw aan te brengen op je onderste wimper rand.
6. 8200 Brow Liner Brush: Een heel erg fijne kwast om je wenkbrauwen in te vullen of om een creamy eyeliner aan te brengen.
7. 8300 Brow Highlighter Brush: Een kwast die eigenlijk bedoeld is om je wenkbrauwbot te highlighten, maar ik vindt deze geweldig als gewone oogschaduwkwast voor op het bewegend ooglid.


8. 6200 Pointed Blender Brush: Een perfecte kwast voor in de crease te werken. en voor in de buitenste ooghoek precies te kunnen werken. 
9. 6700 Fluffy Blender Brush: Net zoals de 6200 kwast ook een fijne kwast om te blenden in de crease.
10. 6500 Large Tapered Blender Brush: Een fijne kwast om je oogschaduw tot een geheel te blenden of om de randen van de oogschaduw te vervagen.



Een heel erg praktische set om een complete look mee te maken. De kwasten zijn enorm zacht en werken erg fijn. Voor €34,95 is dit een geweldige set en zeker een aanrader voor meiden die met make-up beginnen. Deze set kan je hier vinden.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)