Beauté et Vogue Box Unboxing

Ik zag overal op Instagram reclames passeren over de Beauté et Vogue box en ook bij veel You Tubers zag ik deze box voorbijkomen. Vorig jaar zag ik ook al zulke boxen voorbij komen maar toen verzonden ze niet naar België en deze keer dus wel! Heel erg blij mee want hier wachtte ik op!

Ik ben heel erg fan van suprise boxen vol goodies die je kan uitproberen, maar in België en Nederland zijn er niet zo leuke boxen te vinden. Je hebt de blux box en Deauty box, maar die zijn niet helemaal mijn ding. Maar deze Beauté et Vogue box daarentegen is het meer dan waard! Deze box bevat maar liefst 22 fullsize producten die samen een waarde hebben van €257,76 , maar je betaald slechts €65,95 voor dit alles! Naar België zijn de verzendkosten €9,99 maar dan nog is dit heel goedkoop in vergelijking wat je normaal voor dit alles betaald! Ik had hem op 2 dagen binnen en deze werd door DHL met track en trace geleverd! Je kan deze hier bestellen!


Deze box is deze keer van de kersteditie. De boxen worden elk seizoen uitgegeven en zijn Limited editie, dit wil zeggen op =op en de boxen gaan redelijk snel! Ook zit je aan nergens vast, dus je hebt geen abonnement. Je betaald éénmalig en je krijgt ook éénmalig de box toegestuurd.

Ik laat jullie vandaag de producten zien die in de box zitten en later post ik nog aparte posts met reviews van de producten om aan jullie te laten zien of jullie zien ze ook terug in de opgemaakt artikelen! Hier gaan we....


Je krijgt een enorme doos vol met leuke goodies! De doos komt in een kerstachtige roze doos en ziet er al meteen erg leuk uit. Bovenop ligt een kaartje waarop een hashtag staat. Als je die deelt op insta kan je de waarde van je box misschien terugwinnen! Erg leuk.


Ook krijg je een lijst met de producten die in de box zitten met hun normale waarde.


Een hele leuke en goed gevulde box met bekende en minder bekende merken, maar altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken zo!


Als eerste zag ik deze Big Blush palette van W7 in de box zitten. Deze bevat verschillende gezichtsproducten. Erg benieuwd naar.


Ook zit er een sheet masker van het merk Starskin in om te proberen. Naar deze ben ik erg benieuwd want deze zijn enorm populair en wat aan de prijzige kant! Ik ben benieuwd naar de werking hiervan!


Van het merk Burt's Bees kreeg ik deze lip crayon in een mooi roze kleurtje. Hiervan zijn er verschillende kleuren in de verschillende boxen. Blij dat ik de roze kleur heb ontvangen aangezien ik nooit rood draag.


Van het merk Dove zitten er 2 heerlijke producten in de box. Allereerst een heerlijke douchecrème van de Limited Edition Winter Care geur. Van diezelfde geur zit er ook een deodorant in de box! Heel erg fijn want mijn andere is bijna op.


Ook zitten er 2 producten in van het merk Simple, een merk dat ik nog niet heb geprobeerd. Hiervan zit er een Hydraterende face wash en Micellar water in de box. Heel erg benieuwd naar.


Love beauty and Planet is een merk met haarproducten. Hiervan kreeg ik een volume and Bounty dry shampoo en een gewone shampoo in de box. Dit merk ken ik niet dus ben er wel erg benieuwd naar.


Ook van Revitalash zit er een Volumizing primer voor de wimpers in de box. Een bekend merk maar hiervan heb ik ook nog niks getest.


Ook zit er een bronzer van W7 in de box, ook heel erg benieuwd naar.


Ook qua lichaamsproducten ziet het er leuk uit. Deze Inecto body scrub met kokos ziet er alvast erg belovend uit.


En daarna natuurlijk een lekkere body butter om aan te brengen! Deze van het merk Greenland heeft een raspberry geur.


Volgende producten zullen een echte struggle worden voor mij aangezien ik echt onhandig ben met valse wimpers. Ik ga trachten om hier ook een artikel over te schrijven maar ik kan niks beloven. Van het merk Ardell zitten er een wispies valse wimpers (heel erg populair) en een doosje Duo wimperlijm die eveneens erg geliefd zijn.


Ook aan de nagels is er gedacht! Er zit namelijk een rood nagellakje van het merk Trind in de box alsook een top coat van hetzelfde merk.


Van het merk White Glo zit er een doosje Bright nights whitening strips voor je tanden in de box. Benieuwd naar deze!


Qua gezichtsverzorging zit er een Vitamin C Serum van het merk Daytox in de box. Hier ben ik benieuwd naar.


Ook hebben we een primeur in de box want deze dagcrème van Olaz is een product dat nog nergens te koop is. De mensen die deze box hebben gekocht zijn de eerste die deze namelijk als eerste mogen uittesten! Heel erg leuk dit!


Ook zit er een W7 oogschaduwpalette met de naam Romanced in de box. Dit is een dupe voor de ABH - soft glam palette, hiervan komt nog een vergelijkingsartikel van want ik heb nu beide in huis!


Als laatste zat er ook nog een paar oorhangers in de box, deze ga ik jullie hier laten zien want hier ga ik geen apart artikel over schrijven. Deze zijn van het merk BEVB en hebben de naam "infinity" en hebben een waarde van €9,95. Heel erg leuk om je kerstoutfit te stylen!



Heel erg blij met alle spullen die in de box zaten! Ik ga zeker proberen om alle producten te reviewen de komende weken. Wil jij deze box nog scoren? Doe dit dan nu want ze zijn bijna uitverkocht! Ideaal als kerstcadeau!

Wat vinden jullie?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)