Makeup Revolution - Now That's What I call Makeup 00's palette

Toen ik deze nieuwe palettes van Makeup Revolution voor het eerst zag, moest ik meteen aan een voorgaande collectie van MAC denken. Daar hadden ze ook een soortgelijke layout. Er zijn in totaal 3 verschillende versies van deze palette, maar ik kocht er slechts één die mij interesseerde. 

Deze heet de Now that's what I call makeup 00's en komt in een kartonnen verpakking met op de voorzijde een oude radio. Heel erg leuke vormgeving.


Op de achterzijde vindt je de kleuren terug.


Ook op de voorzijde van de palette zelf staat de afbeelding van de radio geprint. Leuke verpakking!


Op de achterzijde vindt je alle info terug...



De palette bevat in totaal 27 verschillende oogschaduwkleuren die een mooie mix hebben van gele, oranje en roze tinten. Helemaal mijn kleurtjes! Een echte zomerse palette dit. Ook is de palette een goede mix van matte tinten en metallic kleurtjes.


Wanneer ik de kleuren swatchte merkte ik meteen dat de matte tinten erg stroef waren en dat ze erg vlekkerig over kwamen. De metallic kleuren zagen er beter uit van kwaliteit.



De textuur van de oogschaduws is erg zacht en poederig, daardoor hebben ze ook fallout wanneer je ze gebruikt. Natuurlijk hebben veel oogschaduwpalettes tegenwoordig dit probleem, maar er valt heus mee te werken wanneer je je kwast aftikt vooraleer je ze aanbrengt.


Jammer genoeg werkten de oogschaduws niet op de oogleden. De kleuren blenden niet mooi met elkaar, ze zijn stroef en ze geven geen mooie pigmentatie. Wanneer ik enkele kleuren met elkaar probeerde te blenden, leek het net of ik een blauw oog had. Ik heb enkele keren geprobeerd om een ooglook te creëren, maar telkens kwam de ooglook er niet mooi vanaf.

Ook van de metallic tinten kwam er geen enkele pigmentatie vanaf.

Eerste poging...



Tweede poging...






Van het chocolate palettes ben ik enorm tevreden, maar deze palette is echt een tegenvaller! Jammer, want dit had echt een prachtige palette kunnen zijn. Deze raad ik dan ook helemaal niet aan! De palette is verkrijgbaar bij Boozyshop mocht je deze toch zoeken. Deze kost €11,95.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)