Makeup Revolution - Skincare producten shoplog + Review

Jullie kennen vast wel het budget make-up merk Makeup Revolution wel van hun heerlijke chocolate oogschaduw palettes. Nu heeft het merk zich ook verdiept in de skincare wereld want vanaf nu verkopen zij ook verzorgingsproducten voor het gezicht.

Ik was er heel erg benieuwd naar en heb dan ook een aantal producten besteld. De producten komen allemaal in een kartonnen verpakking en zien er erg luxueus uit, zeker voor een budgetmerk. Alle producten zijn vegan en niet getest op dieren! 

De producten komen in glazen flesjes en hebben een pipetje om het product aan te brengen en het is ook nog eens hygiënischer!



Het eerste product heet de 5% Caffeine Solution + Hyaluronic Acid Targeted under eye serum. Dit product is een serum om onder je ogen aan te brengen.


Dit product zorgt ervoor dat donkere kringen verdwijnen en dat zelfs zwellingen onder je ogen worden aangepakt. Het product bevat cafeïne die de zwellingen verminderen en je huid helder maken. Een ideaal product dus voor een vermoeide huid.

Wat het product nog doet is fijne lijntjes aanpakken wat vaak de oorzaak is van te weinig vocht. Dit wordt door het hyaluronzuur (ook goed tegen puistjes) gehydrateerd. Het product zelf heeft geen enkele geur, dus voor mensen die daar gevoelig aan zijn is dit zeker ook ideaal.

Het product bevat ook geen olie, alcohol, parabenen en gluten! Hieronder zet ik ook even de ingrediëntenlijst:

Ingrediënten :Aqua/Water/EAU, Propanediol, Caffeine, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate.



Om het product goed aan te brengen breng je 1 tot 2 druppeltjes aan op een schone en droge huid, voordat je je concealer of foundation aanbrengt. Je kan hiervoor gewoon je vingertoppen gebruiken. Je brengt het aan met deppende bewegingen. Wanneer blijkt dat je er gevoelig aan bent, stop meteen met het gebruik en contacteer een arts! Wees voorzichtig en laat het product geen contact maken met je ogen! 

Dit flesje kost €6,95 voor 30 ml.



Het tweede flesje heeft de naam 5% Lactic acid + Hyaluronic Acid Mild Skin Exfoliator. Dit product is een milde peeling voor de huid. Wanneer je huid wel eens een boost kan gebruiken, dan doet deze peeling wonderen! De textuur van de huid wordt verbeterd en je krijgt achteraf weer een gezonde, zachte en stevige huid die er stralend uitziet.

De peeling bevat geen korrelige deeltjes om de huid te scrubben zoals een gewone gezichtsscrub, maar door de toevoeging van melkzuur, krijgt je huid een boost! De huid wordt ook bij deze peeling gehydrateerd door de hyaluronzuur die in het product zit.


Ook dit product is wederom geurvrij, olievrij, alcoholvrij en bevat ook geen parabenen en gluten. Ook hieronder even een ingrediëntenlijst:

Ingrediënten :Aqua/water/eau, Propanediol, Lactic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Pentylene Glycol, Tasmannia Lanceolata (Pepper Tree) Fruit/leaf Extract, Ethylhexylglycerin.

Wanneer je dit product wil gebruiken reinig je eerst en vooral goed je gezicht en verwijder je alle make-up. Zorg er ook voor dat je gezicht goed droog is. Breng voor het slapen een paar druppeltjes aan op je gezicht en net. Herhaal dagelijks deze routine.

Tip! : Gebruik Revolution Mild Skin Exfoliator NIET op een gevoelige of aangetaste huid. Wij raden aan de exfoliator ook niet aan te brengen wanneer je net een scrub hebt gebruikt. Wanneer je dit product voor de eerst keer gebruikt is het raadzaam met een kleine hoeveelheid te beginnen. Wanneer blijkt dat jouw huid de exfoliator verdraagt, kun je meer product aanbrengen.

Vermijd contact met je ogen. Wanneer blijkt dat je gevoelig bent voor het gebruik van Revolution Mild Skin Exfoliator, stop dan direct met het gebruik ervan en raadpleeg indien nodig een arts.
Door de toevoeging van melkzuur kan het zijn dat je huid gevoeliger wordt voor de zon en mogelijk kan je huid sneller verbranden. Gebruik altijd een zonnebrandcrème en vermijd de zon zo veel mogelijk tot één week na het gebruik van de exfoliator.
Ook dit product is €6,95 voor 30ml



Het derde product is deze 2% Hyaluronic Acid Plumping en hydrating Solution. Dit is een serum die je huid optimaal hydrateert. Dit kan ik met mijn droge huid zeker en vast goed gebruiken. Het serum wordt snel opgenomen door de huid en kan daarom perfect aangebracht worden onder je foundation. Je krijgt meteen een zijde zachte huid en een heerlijke gezonde glow!


Ook dit product is wederom geurvrij, olievrij, alcoholvrij en bevat ook geen parabenen en gluten. Ook hieronder even een ingrediëntenlijst:

Ingrediënten :Aqua/Water/EAU, Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin.

Vooraleer je het product aanbrengt, maak je je gezicht goed droog. Breng enkele druppels aan voordat je je favoriete moisturizer aanbrengt. Gebruik zowel 's morgens als 's avonds voor het beste resultaat.


Tip! : Vermijd contact met je ogen. Wanneer blijkt dat je gevoelig bent voor het gebruik van Revolution Plumping and Hydrating Serum, stop dan direct met het gebruik ervan en raadpleeg indien nodig een arts.
Dit product kost €6,95 voor 30ml.


Het laatste flesje dat ik kocht is deze Superfruit Extract Antioxidant serum & primer. Dit product is een primer en serum in één! Je huid wordt optimaal gehydrateerd en je krijgt een prachtige glow! Wie wil dit nu niet? Dit extract voedt niet alleen de huid, maar laat hem ook nog eens heel erg mooi stralen door de subtiele iriserende deeltjes die in het product zitten.

Het product bevat het ingrediënt bosbes extract die de huid beschermt tegen alle negatieve invloeden van buitenaf.


Ook dit product is wederom geurvrij, olievrij, alcoholvrij en bevat ook geen parabenen en gluten. Ook hieronder even een ingrediëntenlijst:

Ingrediënten :Aqua/water/eau, Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Parfum/fragrance, Xanthan Gum, Tamarindus Indica (Tamarind) Seed Polysaccharide, Sodium Benzoate, Mica (Ci 77019), Potassium Sorbate, Disodium Edta, Silica, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Euterpe Oleracea (Cabbage Palm) Fruit Extract, Lycium Chinense (Lycium) Fruit Extract, Sambucus Nigra (Elder) Fruit Extract, Glucose, Titanium Dioxide (Ci 77891).


Aanbrengen doe je zo:
Extract
  • Breng dit extract 's morgens aan op een schone huid.
  • Breng eerst je favoriete op water gebaseerde serum aan.
  • Vervolgens breng je 2-3 druppeltjes Superfruit Extract aan.
  • Daarna kun je je favoriete moisturizer aanbrengen.
Primer
  • Reinig je huid en maak deze goed droog.
  • Breng 1-2 druppeltjes Superfruit Extract aan op je huid.
  • Breng vervolgens je make up aan.

Tip! : Vermijd contact met je ogen. Wanneer blijkt dat je gevoelig bent voor het gebruik van Revolution Superfruit Extract, stop dan direct met het gebruik ervan en raadpleeg indien nodig een arts.
Deze kost €11,95 voor 30ml.
Als laatste geen flesje maar een pot Hydration Boost. Dit is een lightweight hydrating gel cream, een heerlijke pot moisturizer die verfrist en zorgt voor een lange hydratatie van de huid. Als je een heel droge huid hebt, is dit zeker een must!


Dit product bevat hyaluronzuur, waardoor de huid snel het product absorbeert en langer vocht vasthoudt. Hierdoor verdwijnt de droge huid en zullen fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Ook is de gel textuur een heerlijke verkoeling op een vermoeide huid. Deze is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle huidtypes!

Ook dit product is wederom geurvrij, olievrij, alcoholvrij en bevat ook geen parabenen en gluten. Ook hieronder even een ingrediëntenlijst:


Ingrediënten :
Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Shorea Stenoptera (Borneo Tallow Nut) Seed Butter, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Tocopherol, Chlorphenesin, Sodium Hyaluronate, Citric Acid.

Hoe gebruiken?

  • Zorg voor droge, gereinigde huid.
  • Breng de crème aan met de vingertoppen en masseer in de huid.
  • De crème is zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken.
  • Gebruik je een serum? Let dan op dat je de crème aanbrengt na aanbrengen van een op water gebaseerd serum
  • Gebruik je een serum op olie basis? Breng de crème dan aan voor aanbrengen van het serum.



Alle producten zijn verkrijgbaar via de webshop Boozyshop.be. De productjes zien er goed uit en zijn heel erg budgetproof! Ze zijn zeker een aanrader voor meiden die eens wat nieuwe, goede producten willen uitproberen en die toch geen honderden euro's aan skincare willen uitgeven. 

Heel erg fijn dat budgetmerken ook andere producten op de markt brengen! Ik ben alvast fan!

Wat vinden jullie van deze producten en hebben jullie er al geprobeerd?

xx Kimberley

Reacties

Anoniem zei…
Erg jammer dat er alleen beschrijvingen worden gegeven van de producten inplaats van ervaringen.

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)