Essence - Wanted: Sunset Dreamers eyeshadow palette

Het is al een poos geleden dat ik nog eens iets kocht van het merk Essence. Ik koop de laatste tijd meer high end merken omdat de kwaliteit ervan over het algemeen beter is dan de budgetmerken. De laatste tijd zijn budgetmerken toch beter hun best aan het doen en af en toe probeer ik nog eens één van hun nieuwste producten om de kwaliteit te kunnen testen. 

Deze palette met de naam Wanted: Sunset Dreamers eyeshadow palette zag er heel erg fijn uit op het eerste zicht. Ik heb de laatste tijd een zwak voor warme tinten en ik kon het dan ook niet laten om deze te kopen.


De palette deed mij heel erg denken aan de Naked Heat palette van Urban Decay. Zoek je dus een dupe voor die palette dan is dit zeker een optie! De palette is ook groter dan de palettes die we gewoon zijn van dit merk. De verpakking oogt nog steeds wat goedkoop, maar de verpakking is heel erg stevig.


Er zitten in totaal 12 verschillende kleuren in de palette en er zit een mooie mix van matte en glanzende kleuren in het doosje. Ook zit er een kwast in de palette, maar deze gebruik ik toch nooit.

De oogschaduws hebben een zachte textuur en hebben een prachtige pigmentatie wanneer ik ze op mijn arm swatch. Ik was enorm verrast door de kwaliteit van de oogschaduws, want dit ben ik niet gewend van essence!

Ook had ik totaal geen fallout wanneer ik de kleuren aanbracht, heel erg fijn!


De kleuren brengen makkelijk aan, blenden mooi met elkaar en zien er ook nog eens goed uit! Helemaal blij met dit palletje!





Dit palletje is zeker en vast de moeite waard om in huis te halen of als cadeau! Ben je nog op zoek naar een dupe van de Naked Heat palette of zoek je een leuk budgetpalletje, dan is deze zeker iets voor jou! Je kan deze scoren bij Kruidvat voor slechts €7,99! Hebben jullie deze al gescoord?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)