Sneek Peek - Gosh Cosmetics - Zomercollectie 2015

Ik kreeg deze week de persberichten binnen voor de zomercollectie 2015 voor het merk Gosh cosmetics. Voor diegene die niet zo verwant zijn met dit merk, vindt je hieronder enkele uitleg.





GOSH cosmetics is een Deens beautymerk met hippe en trendy make-up, lichaamsverzorging en heerlijke geuren. GOSH is al 25 jaar lang een gevestigde en bekende naam in de mode-industrie en verkoopt producten over de hele wereld. Alle producten zijn gebaseerd op de laatste en nieuwste technologieën. 


Zijn jullie ook benieuwd naar de nieuwe productjes voor de zomercollectie? Hier komen ze...


Gosh - Primer Plus + Hydration


Eerst en vooral lanceert Gosh deze nieuwe Primer Plus+ Hydration. Deze primer bevat sneeuwalgen die de jeugdigheid van de huid behouden. Sneeuwalg wordt gebruikt als een actief anti-aging huidverzorgingsingrediënt dat te vinden is in besneeuwde alpinegebieden.



 sneeuwalg

sneeuwalg

Mijn zijn unieke eigenschappen, boost de primer de huidcellen en vervaagt het oneffenheden. Deze primer werkt op cellulair niveau en biedt directe hydratatie aan je huid.


Gebruik deze Primer voor een natuurlijke porseleinen teint of als een extra laagje onder je foundation voor een vlekkeloze en gezonde look. 



Deze primer zal €16,99 kosten en zal verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. De prijs is wel wat aan de hoge kant dus ik ben heel erg benieuwd of deze de moeite waard zal zijn.

Eyelight Trio's


Nog meer leuke productjes zijn deze eyelight trio's. Met deze nieuwe oogschaduwpalletjes creëer je in no time mooie en sexy ooglooks. Elk trio bevat drie oplopende kleurtjes met verschillende texturen. 



001 Three of a kind 

002 Fairytale

003 Chunky Chocolate 

004 Vanilla Sky


De lichtste kleur dient als highlighter, een glitteroogschaduw voor de kleurintensiteit en als donkerste kleur met satijnen textuur om diepte toe te voegen aan de contouren van je ogen.


Deze trio's zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren  (001 Three of a kind, 002 Fairytale, 003 Chunky Chocolate en 004 Vanilla Sky) en zullen elk €9,99 per stuk kosten. Deze zullen ook verkrijgbaar zijn bij Kruidvat


No Limit Lash Mascara


Als laatste zal er ook nog een nieuwe mascara aan de zomercollectie worden toegevoegd. Voeg extra dimensie en drama toe aan je wimpers met de No Limit Lash Mascara





De formule in combinatie met de zachte en soepele vortexborstel met reservoir tussen de borstelhaartjes zorgt voor onmiddellijk volume en dramatische verlenging zonder klontjes of vlekken. Het resultaat: prachtige lange wimpers en een open-eye-effect. 


De bijzondere vorm van de mascara borstel is zo gemaakt om het volume effect vast te leggen. De borstelharen zijn ingedeeld in negen kammetjes rondom de binnenkant van de borstel met twee “open” inkepingen die functioneren als reservoir: de diameter van de borstel is medium. De wimpers bereiken gemakkelijk het reservoir bij het aanbrengen en geeft onmiddellijk definitie en volume met perfecte en unieke verlenging. 


De prijs van deze mascara zal €10,99 zijn en zal te koop zijn bij Kruidvat.



Dit waren de nieuwe productjes die aan de zomercollectie zullen worden toegevoegd. Wat mij opvalt zijn de hoge prijzen. Ik hoop dat de productjes echt wel goed zullen werken, want anders zijn de prijzen echt wel te hoog! Wat vinden jullie?

xx Kimberley






Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)