Essence Mini lipgloss set

Ik had deze doosjes nog niet eerder in de schappen zien liggen, maar heb ze nu toch gevonden. Ik heb het over deze mini lipgloss set van Essence. Er zijn verschillende setjes beschikbaar met verschillende tintjes lipgloss, maar ik kocht het setje 06 paris, ma jolie.



Ik kocht dit setje voornamelijk voor in mijn handtas. Het is altijd onhandig wanneer je een heleboel spullen moet meesleuren in je tas en deze zijn perfect van formaat. Het setje bevat 3 mini lipglossjes. Twee van de glossjes hebben glittertjes.





De glossjes hebben alle drie een verschillend kleurtje maar op de lippen hebben ze jammer genoeg alle drie een doorschijnende kleur. Je ziet niet echt goed welke kleur je ophebt, maar dit maakt voor mij niet echt uit.





Wanneer je ze op je lippen hebt aangebracht plakken ze niet, wat dikwijls wel het geval kan zijn bij goedkopere glossjes. Ook voelen ze aangenaam aan en blijven een goed tijdje op je lippen zitten. Dit setje kostte €2.99 en zijn zeker hun geld waard. Je kan deze vinden bij Kruidvat.

xx Kimberley

Reacties

Merdjelin zei…
Mooie kleuren lipgloss!! Staan je erg mooi! x
Dank je wel hoor! :) x
Jouvence zei…
wat een schattig setje ♥ xx

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)