Essence Eye Sorbets

Ik had deze producten al een tijdje op het oog, maar tot nu toe waren ze steeds uitverkocht. Onze Kruidvat hier in de buurt is onlangs vernieuwd en de schappen zijn een pak vergroot waardoor er nu meer producten verkrijgbaar zijn. Ik ben een fan van de Maybelline Color tattoos maar vindt ze wat aan de dure kant.



Ik was al een tijdje op zoek naar een budgetproduct die de Color tattoos kan vervangen en daarom kocht ik deze Eye Sorbets van Essence. Ik kocht er drie, maar er zijn nog meerdere kleuren beschikbaar van lichte tot donkere kleuren.

De kleurtjes die ik kocht zijn 02 Illuminating raspberry, een mooie roze/paarse kleur, 04 Illuminating plum, een mengeling van bruin en beige en 05 Illuminating hazelnut, een heel lichte zalmroze tint. De namen passen niet echt bij de kleurtjes die in de potjes zitten, maar hé zo lang de kwaliteit maar goed is!


 05 Illuminating hazelnut

 05 Illuminating hazelnut

02 Illuminating raspberry

02 Illuminating raspberry

 04 Illuminating plum

04 Illuminating plum

Net als de Color tattoos zijn deze super romig, het is dan ook crème oogschaduw. Wanneer je niet van glitters in je oogschaduw houdt, sla je deze best over want deze hebben super veel glitters en zijn heel erg goed gepigmenteerd. Deze zijn een prima dupe voor de Maybelline color tattoos. Ook zijn ze budgetproof! Ze kosten €2.89 per stuk, terwijl de color tattoos €9.99 per stuk kosten! Ik ben fan! :).

xx Kimberley

Reacties

Jouvence zei…
wauw, erg mooie kleuren xx
ja he vooral de laatste :) ben er blij mee! xx
Ze zien er echt geweldig uit! Die ga ik ook halen, bedankt voor de tip!

Love,

Rowan


Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM
Ze zijn echt goed voor een budgetmerk als Essence! Bedankt voor je comment :) xx Kimberley

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)