Essence trend Editie - Viva Brasil

Naar aanleiding van het WK voetbaltoernooi in Brazilië komt Essence vanaf eind mei met deze nieuwe producten aanzetten. Deze producten hebben een zomerse en Braziliaanse look. Deze editie heeft de naam 'Viva Brasil'.


Deze editie is geïnspireerd op de steden Rio de Janeiro en São Paulo. Dit kan je terugzien aan het tropisch kleurenpallet van zonnig geel, rood, paars, groen en blauw. De absolute must-haves zijn de gekleurde lippenbalsems, de prachtige mascara's en de trendy nagelsetjes. De producten brengen je zeker meteen in tropische sferen. Welcome to Brazil!

Essence oogschaduw





De hooggepigmenteerde en langhoudende oogschaduwen in paars, roze  en groen zijn met hun leuke reliëf een eyecatcher. Verkrijgbaar in 01 everybody salsa, 02 1<3 brasil en 03 ka-ka-karnival
Adviesprijs: €1.89


Essence oog- en haar mascara




Creëer met deze paarse, roze en groene mascara's geweldige highlights op haar en wimpers. Deze kunnen makkelijk worden uitgewassen. Verkrijgbaar in 01 everybody salsa, 02 1<3 brasil en 03 ka-ka-ka-karnival.
Adviesprijs: €2.99

Essence Lippenbalsem



Deze lippenbalsems hebben een unieke driedubbele ringstructuur. Daardoor hebben ze een schitterende kleurglans en verzorgen ze heerlijk je lippen. Verkrijgbaar in 01 colour parade en 02 ola brasil!
Adviesprijs: €1.99

Essence Blush



De zijdezachte blush in roze en rood geeft je wangen een mooie frisse uitstraling. Onmisbaar voor een leuke Rio-look! Dankzij het speciale reliëf is deze blush ook een handig juweeltje voor in je tas. Verkrijgbaar in 01 1<3 brasil en 02 destination: Sao Paulo!
Adviesprijs: €2.59

Essence Nagellak 






Helder geel, felgroen, blauw, paars en roze brengen een tropische kleurtje op je nagels. De lakjes hebben een langhoudende textuur en kunnen tegen een stootje. Verkrijgbaar in 01 1 <3 brasil, 02 everybody salsa, 03 ka-ka-karnival, 04 cool azul en 05 yeah, copacabana.
Adviesprijs: €1.69

Essence effect nails set



De glitter effect poeder met een leuke neon finish kan je gebruiken om een trendy 3D nageleffect te creëeren voor een wow-effect. Verkrijgbaar in de combinaties groen, oranje en roze of donkergroen, geel en blauw. Verkrijgbaar in 01 colour parade en 02 ola brasil!
Adviesprijs: €2.59

Essence Create your own ring


Decoreer je eigen ring en laat je creativiteit de vrije loop. Gebruik hiervoor de leuke nagellak, glitters of kleine strass-steentjes. Na afloop kan je alles verwijderen met nagellakremover en kan je aan de slag met nieuwe designs. Verkrijgbaar in 01 We like to samba.
Adviesprijs: €1.99

Essence - Express your Essence bracelet set


De armbandjes in geel, groen en roze zijn hippe accessoires die je look compleet maken. Verkrijgbaar in 01 express your Essence
Adviesprijs: €1.59



Essence “viva brasil” is verkrijgbaar van eind mei tot en met juni 2014 bij Kruidvat in België.

xx Kimberley

Reacties

Milanka zei…
Wow great colors! And these mascara's... <3
I'm not so into the neon colours to wear myself, but i love them on other girls :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)