Makeup Revolution - Haunted (Halloween) Collection

Make-up Revolution is één van mijn favoriete budget make-up merken. Ze zijn qua prijs/kwaliteit heel erg fijn en ook de collecties die uitkomen zijn heel erg leuk qua verpakkingen enz... Het enige is dat ze enorm veel ineens uitbrengen waardoor je op de duur niet meer weet waar je eerst moet kijken. Hier en daar zit er wel eens een product in die niet zo goed is, maar over het algemeen heb ik nog niet veel producten tegengekomen die tegenvielen voor mij.

Nu het alweer oktober is, en Halloween voor de deur staat, heeft Make-up Revolution nu ook een Haunted collectie uitgebracht met een aantal leuke producten waarvan ik er een aantal van heb gekocht.


Laten we beginnen met de highlighter uit de collectie. Deze heet de Haunted Lights Highligter. Deze komt in een simpele glanzende, zwarte verpakking met een doorzichtig deksel. Het doosje is redelijk stevig en sluit goed met een duidelijke "klik" af. Het opschrift van de tekst is in het rosé goud, maar verder is er aan de buitenste verpakking niet echt iets speciaals op te merken.


In de highlighter zelf staat een afbeelding van een skull met reliëf, wel leuk gedaan voor Halloween.


De highlighter is een hoog gepigmenteerde baked poeder highlighter, dit wil zeggen dat deze enorm verblindend is. Bovendien is deze ook een holografische highlighter met een groene shift erdoorheen, geen gewone highlighter dus. Deze zou ik niet zo snel alledaags dragen, maar eerder om te experimenteren. Ideaal dus voor Halloween!


Ik bracht de highlighter hieronder aan. Deze ziet er nog redelijk draagbaar uit, maar in het echte leven valt de groene glans meer op dan op de foto. Toch is het een leuk product om mee te oefenen.



Deze highlighter kost €4,99 en is hier verkrijgbaar.

Ook zitten er een aantal lipsticks in deze collectie waarvan ik er slechts 2 kocht. Ik draag meestal nude, roze en mauve tinten qua lipsticks dus het zou zonde zijn om rode en donkere kleuren te bestellen wanneer ik deze toch niet draag.

De lipsticks die ik wel kocht hebben de namen Sinister Seduction en Corpse Bride.


De verpakking is heel erg mooi gedaan, ook al is het een sticker die op de huls kleeft. Verder heeft de verpakking een witte kleur met opnieuw de rosé gouden kleur voor tekst en onderaan is het uiteinde doorzichtig zodat je kan zien welke kleur de lipstick heeft. Zo kan je ze sneller terugvinden als je ze met het uiteinde naar boven bewaard in je lade.


Ook op de lipsticks zelf staat er een skull weergegeven. Heel erg leuk dit! Voor een budgetmerk zijn de details bij deze lipsticks wel echt goed!

Beide lipsticks hebben een matte finish en hebben een goede pigmentatie. Ook brengen ze makkelijk aan en blijven ze ook goed zitten wanneer ze zijn aangebracht. Voor matte lipsticks zitten ze erg fijn en drogen ze ook je lippen niet zo enorm uit. Ze blijven lang zitten, maar na een hapje of drankje beginnen ze wel al te vervagen en is heraanbrengen wel een must! Verder zijn dit prima lipsticks.

Sinister Seduction

Corpse Brise

Sinister Seduction/ Corpse bride 

Sinister Seduction



Corpse Bride



Ik heb ook dikwijls last van velletjes op mijn lippen en bij matte lipsticks is het wel bijna 100% zo dat dit enorm opvalt na het aanbrengen. Scrub dus vooraf je lippen en breng een moisturising lippenbalsem aan. Zo worden je lippen meer gehydrateerd en zullen ze ook niet zo uitdrogen.

Deze lipsticks kosten €4,99 per stuk en zijn hier verkrijgbaar. Heel erg blij met deze lipproducten! Ze zijn in nog meerdere kleuren beschikbaar voor wie meer van donkerdere kleuren houdt!


De laatste producten die ik kocht uit de collectie zijn deze Liquid highlighters. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelf rood! Ikzelf heb een heel lichte huidskleur en ging dus ook voor de lichtste tinten uit de collectie.

De highlighters komen in een glazen flesje die de vorm heeft van een skull! Heel erg tof dit. Op het eerste zicht dacht ik dat het ging om nagellak flesjes, maar het zijn dus vloeibare highlighters. Deze breng je aan met een pipetje rechtstreeks op de huid of je brengt het product aan op een beautyblender (of sponsje) en brengt ze daarna aan op de huid door ze in de huid te blenden.


De flesjes zien er heel erg tof uit. Ik koos voor de highlighters met de naam Paranormal (witte tint) en Envy (holografische tint)


De highlighters hebben een extreme glans. De kleur Paranormal heeft een mooie witte, extreme glans wanneer je deze swatched. Wanneer je hem echter aanbrengt en in de huid blend wordt deze wel subtieler. Je kan deze zelf op -en of afbouwen naargelang de intensiteit je wil. Ik zou aanraden om ze met de vingers aan te brengen en te blenden, want met een beautyblender gaat de intensiteit verminderen.

De kleur Envy heeft een holografische glans en bevat meer glittertjes ook. Deze is minder intenser qua glans maar heeft dan weer meer glitters dan Paranormal. Persoonlijk is Paranormal meer mijn favoriet aangezien ik niet zo een fan ben van holografische producten voor alledaags gebruik.

Paranormal/Envy

Paranormal/Envy

Paranormal

Envy

Deze highlighters kosten €5,99 per stuk. Ik zou ze niet snel opnieuw aanschaffen aangezien de ene kleur wat te veel glitters bevat en dat ze niet makkelijk te blenden zijn met een beautyblender.

Alle producten zijn verkrijgbaar via Boozyshop.be!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)