Makeup Revolution - Choc Orange Mini Eyeshadow Palette

Naast de grote chocolate oogschaduw palettes heeft Makeup Revolution nu ook kleinere oogschaduw palletjes aan hun collectie toegevoegd. Qua kleuren was er maar één palletje die mijn aandacht trok en dat is deze Choc Orange mini eyeshadow palette. Ik heb ook de grotere versie van de oranje palette, maar deze kleinere versie is erg handig voor onderweg!


Het palletje komt in een kartonnen verpakking net zoals de grote palettes. Op de achterzijde staan de kleurtjes al weergegeven zodat je de verpakking in de winkel niet hoeft open te doen om te zien wat er in zit.


Net zoals de grotere palettes hebben ook net dezelfde vormgeving (stuk smeltende chocolade) maar dan kleiner natuurlijk.


Het palletje heeft in totaal 8 verschillende kleuren, wat nog heel veel is voor een klein palletje. Het enige wat ik mis qua kleur is een matte witte tint om als basis te gebruiken. Verder zijn de kleuren die erin zitten prima!


Bij de grote palettes hebben de kleuren allemaal een naam, wat bij de kleine palletjes niet zo is.


Voor de rest is de kwaliteit van de oogschaduws net hetzelfde als de grotere versies. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. De matte tinten zijn wat minder gepigmenteerd dan de shimmer oogschaduws maar toch zijn ze goed qua werking. Het bovenste laagje is telkens wat stroef, maar na enkele keren gebruikt te hebben komen ze wat losser en worden ze makkelijker om te gebruiken.

Ik maakte volgende ooglook met het palletje... Mooie kleurtjes en handig om mee te nemen onderweg. Deze gaat zeker mee op vakantie!






Het palletje kost €6,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat (ook online). Wat vinden jullie van deze palletjes?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)