I Heart Revolution - I Heart Chocolate Gift Set

Ik zag onlangs dat Makeup Revolution met een hele hoop nieuwe Chocolate palettes op de markt uitkwam. Er waren er heel wat die ik op het oog had en er zijn er een aantal die nu te koop zijn, maar dan in giftsets, en deze zijn, zover ik weet, niet los te koop. Gelukkig wou ik ze allemaal kopen, maar voor diegene die maar interesse hebben in sommige palettes is dit niet echt ideaal. 

Ik heb in totaal 2 grote sets gekocht die ik in 2 verschillende artikels aan jullie ga laten zien. Wat ik raar vindt is dat in de 2de set een palette zit die ik al had (een palette uit de vaste collectie met de naam Salted Caramel) en dat er over het geheel nog 3 palettes missen die ze hebben uitgebracht. Op beide sets staat ook dat deze allemaal Limited Edition zijn en de palette die ik dubbel heb is dit niet). Het was dus handiger geweest mochten ze los verkrijgbaar zijn geweest. Maar goed, verder naar de eerste giftbox. 


De producten die in de set zitten komen in dit reusachtige hart. Dit had erg leuk geweest mochten ze dit rond de periode van Valentijn hebben uitgebracht, maar hé Kerst is er ook nog! Dus jongens als jullie dit lezen, doe jullie vriendin een plezier! 

Hieronder vindt je de gegevens nog eens van welke producten er in de giftset zitten.


In deze set zitten in totaal 3 nieuwe Limited Edition palettes en een highlighter. Hoeveel palettes ze nog gaan uitbrengen is mij totaal een raadsel, maar tot nu toe zijn ze heel erg leuk en variërend. Heel erg leuk om ze verzamelen en ze zijn ook nog een budgetproof en heel erg goed van kwaliteit.


De eerste palette die ik uit de verpakking haalde was deze Face Palette met de naam Praline. Deze komt in een lichtroze/beige verpakking.


De palette bevat in totaal 5 verschillende gezichtsproducten waaronder een bronzer, een blush en 3 verschillende highlighters. Deze palette zal ook niet voor iedereen geschikt zijn, maar wanneer een kleur niet werkt, kan je deze nog altijd gebruiken als oogschaduw!


Hieronder zie je de kleuren geswatched. De bronzer (Temper) heeft een matte basis met hier en daar een enkel mini glittertje. Wanneer je deze op de huid aanbrengt zie je hier helemaal niks van terug. De bronzer is wat aan de donkere kant maar met een lichte hand kan je deze zeker nog gebruiken. Ook kan je deze makkelijk opbouwen qua intensiteit door deze in laagjes aan te brengen.

De blush (Ripple) is een mix van een barbieroze-  en perzikkleur. Wanneer je de blush lichtjes aanbrengt en mooi in de huid blend heeft deze meer een perzikkleur, breng je deze wat heftiger  aan, dan krijg je meer een fellere roze tint.

Als laatste zitten er ook nog 3 highlighters in de palette (Bon Bon/ Praline/ Fondant) Er zit een highlighter bij voor gelijk welke huidskleur wat wel fijn is. Uiteindelijk kan je wel alle producten gebruiken, het is net te zien hoe je ze gebruikt en hoeveel je er van gebruikt.

Temper/ Ripple/ Bon Bon/ Praline/ Fondant

Op de foto hieronder bracht ik de bronzer, blush en de highlighter Fondant aan...



De tweede palette in de set is deze Peanut Butter Cup Eyeshadow palette. De palette heeft een caramel kleur, heel erg mooi. Wat ook erg fijn is, is dat de namen nu ook op de palettes worden geprint ipv met een plastic folie met de namen erop, wat ze bij de eerste palettes deden.



Zoals altijd bevat ook deze palette 18 verschillende kleuren in de palette. Deze palette heeft een interessante kleurenmix. Op het eerste zicht lijkt het alsof er 2 zwarte tinten in de palette zitten (wat niet zo is) en passen de kleuren niet zo goed samen, maar éénmaal je de kleuren swatched, zie je de kleuren beter samenkomen.

De pigmentatie van de kleuren is heel erg goed, ook de matte tinten zijn goed gepigmenteerd. De metallic finishes hebben een nog betere kwaliteit en ze blenden ook mooi met elkaar. Van de 18 kleuren zijn er 9 kleuren met een matte finish, de overige 9 kleuren zijn metallic of shimmer kleuren.

Hieronder vindt je de swatches per rij terug...

Caramel/ Smooth/ Crunchy/ Case/ Shell/ Pieces

Cashew/ Cocoa/ Cinder/ Chunk/ Honey/ Nutty

Delish/ Peanut Butter/ Cup/ Salty/ Milk Chocolate/ Foil

Ook maakte ik een ooglook met deze palette...






Het enige wat je wel hebt met deze palettes is dat ze wel wat fallout geven. Dit kan je gewoon met een zachte kwast achteraf makkelijk wegvegen. Het resultaat met deze budget palettes mag er wel zijn! 

De laatste palette uit deze set is deze Red Velvet eyeshadow palette. Deze mooie rood met witte verpakking doet mij zo denken aan Red Velvet cake, die ik trouwens nog nooit heb gegeten omdat deze elke keer overal is uitverkocht.


Ook deze bevat 18 kleuren waarvan er 11 kleuren een matte finish hebben. De overige zijn shimmer kleuren of metallic kleuren. De kleur Frosting is een duochrome.


De palette is een mix van oranje/ bruin tinten en roze tinten. Een mooie mix maar veel kleuren lijken in de palette op elkaar. Wanneer je ze swatched zie je duidelijker het verschil. Dit merk ik wel meer met deze palettes de laatste tijd.

Ook bij deze palette zijn de kleuren goed gepigmenteerd, de namen en swatched vinden jullie hieronder...

Crumbs/ Treat/ Lush/ Frosting/ Caramelize/ Patisserie

Brown Sugar/ Baked/ Cream Cheese/ Decadent/ Chocolate/ Beetroot

Blend/ Cupcake/ Infuse/ Bitter/ Sweet/ Red Velvet

Ik maakte volgende oogschaduwlook met de palette... 




Het laatste product uit de set is deze Chocolate Heart Highlighter of is het een bronzer? Niet echt duidelijk aangezien er op de voorzijde staat 'Highlighters for face and eyes', terwijl er op de achterzijde staat 'chocolate heart bronzer'.


De bronzer highlighter heeft een glans aan de bovenzijde. Naargelang je deze meer het product verdwijnt, gaat de bovenste gouden laag eraf en verdwijnt die intense glans wat meer. De bovenste laag is een intensere laag dan de rest van het product.


Qua bronzer kleur is deze perfect voor meiden met een lichte huidskleur, maar de glans had ik liever niet gezien. Een glanzende bronzer is echt niks voor mij en voor een highlighter is deze te donker om te gebruiken op een erg bleke huid.

Deze kleur zou perfect geweest zijn om mee te contouren mocht deze een matte finish gehad hebben. verder is het een heel mooi product met goede pigmentatie en kwaliteit.






Al bij al is dit een heel erg leuke Giftset die zeker en vast een geweldig kerstcadeau zou zijn. Voor €34,95 heb je al deze geweldige producten in huis! Deze en nog meer andere sets zijn verkrijgbaar via Boozyshop!

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)