Opgemaakt/empties #23

Ik heb weer een aantal producten opgemaakt! Dit wil zeggen dat ik opnieuw een opgemaakt artikel heb voor jullie! Ben je benieuwd welke producten ik heb opgemaakt en wat mijn mening is over deze producten? Lees dan dan zeker verder....

Laten we weer beginnen met de badproducten aangezien ik hier steeds de meeste producten van heb.

De laatste tijd sla ik steeds deze Relaxing shower foam van de Action in als ik er langs ga. Deze foam is heerlijk zacht en je hebt maar een heel klein beetje nodig want het schuimt enorm! Deze is van het merk Spa Exclusives en heeft een verzachtende formule en bevat vitamine B. Ook heeft deze een lichte en heerlijke geur. Een heel erg fijn product die ik zeker nog ga gebruiken!


Volgend doucheproduct is deze douchecrème van het merk Le Petit Marseillais. Deze heeft het sap van Aloë Vera en Amandelbloesem in het product verwerkt waardoor deze je huid zacht maakt, voedt en het kalmeert ook de gevoelige en droge huid. Ook is deze hypoallergeen, dermatologisch getest, ph-huidneutraal en bevat deze parfum  die speciaal is samengesteld voor de gevoelige huid. Ook deze heeft een lichte, aangename geur. Een fijn product!


Ook maakte ik een aantal Dove body washes op. Eentje met granaatappel en lemon verbena geur en 2 met de heerlijke komkommer geur. Twee van mijn favoriete geuren van Dove! Heel erg fijne producten die ik ook telkens opnieuw koop.



Deze verzorgende douchegel van Nivea heeft een heerlijke frisse geur en is ideaal voor deze zomerse dagen. Deze heeft de geur van waterlelie en bevat olie die je huid heerlijk verzacht en voedt. Deze is een must voor mijn enorm droge huid. Ook deze is dermatologisch getest.


Nog een favoriet is deze Shower jelly van Lush met de naam Whoosh. Deze jelly heeft een heerlijke citroengeur (mijn favoriet!). Deze bevat verse citrussappen en zeewier die je huid een boost geven. Enorm fijn voor een frisse start in de ochtend!



Qua deo gebruikte ik deze keer deze van Dove op van hun Go fresh lijn. Deze heeft een pompelmoes en lemongrass geur. Fijne standaard deo. Ik moest deze maar 1x aanbrengen op een dag en op het einde van de dag gaf deze nog prima bescherming. Ook geen witte vlekken op mijn kledij te bespeuren.


Een product die jullie al veel hebben voorbij zien komen is deze Nivea verzachtende reinigingsmousse voor de droge of gevoelige huid. Ik heb al veel reinigingsproducten voor het gezicht gebruikt en steeds grijp ik terug naar deze. Ik heb er steeds 2 in mijn backup liggen! Zo goed is deze. Hij maakt je gezicht enorm zacht en hij reinigt enorm grondig zonder je huid uit te drogen. Aanrader!


In combinatie met de Nivea mousse gebruik ik deze gezichtsscrub van L'oréal met kiwipitjes en kiwigeur. Heerlijk! Deze scrubt enorm goed en maakt je huid enorm zacht. Het enige nadeel is dat deze iets meer dan €10 eur kost en je er niet zo heel veel product voor in de plaats krijgt. Verder een super fijn product waar ik al een 2de van heb gekocht.



Ook maakte ik dit masker op van de Primark. Deze is van hun PS... lijn en heeft de naam Love to Glow. Ik heb toch een poosje met dit product kunnen doen. Het is een exfoliërend masker voor een soepele, zachte en heldere huid. Ik merkte wel dat ik na 5 min het masker er af moest wassen aangezien het lichtjes ter hoogte van mijn jukbeenderen lichtjes begon te branden. Ik heb wel een gevoelige huid, dus het kan wel daar aan liggen. Maar ook na 5 min voelde mijn huid enorm zacht aan. Dus werken doet hij zeker en vast. Duur was deze ook niet en je kan er toch een 10-tal keren mee doen. Ik bracht deze vooral op mijn T-zone aan.



Ook maakte ik 2 lippenbalsems op. Eentje van het merk Merci Handy die ik ooit eens in een Deauty Box kreeg. Een fijne standaard balsem met lichte vanillegeur.



En mijn favoriete lippenbalsem waarvan ik er ook al enkele heb opgemaakt. Deze is van het merk Purol en ruikt heerlijk! Als je echt last hebt van kapotte lippen dan is deze zeker en vast je reddende engel! Deze kan je gewoon bij Kruidvat kopen!



Met de afgelopen warme weken kwam deze refreshing face mist van het merk Merci Handy enorm van pas. Een verfrissende mist die je zo in je tas kan stoppen voor onderweg. Deze is de Hello Sunshine variant en ik moet zeggen dat de geur niet echt mijn ding was, maar dit is natuurlijk persoonlijk.


Verder maakte ik ook nog enkele maskertjes op. Als eerste deze van het merk Jiinju Beauty, een merk dat verkrijgbaar is bij Kruidvat. De verpakkingen van deze sheet maskertjes heeft mij uiteindelijk de das omgedaan (zoals de meeste schattige verpakkingen), want zeg nu zelf, hoe schattig zijn deze!

De maskertjes zijn goed bevochtigd en zijn heel erg verkoelend, ideaal voor de warme dagen. Die met de panda op de voorzijde is een refreshing mask en de andere een extra glow masker. Beide erg fijn!


Een ander sheet masker is deze van de Action en heeft amandelolie en vitamine E. Ook deze was enorm fijn en verzachtend. Ook zeker een aanrader!


Ook heb ik een nieuwe verslaving! Namelijk deze Lip maskers van de Action! Ik heb er afgelopen tijd enkele van opgemaakt en deze zijn zo fijn! Ze maken je lippen erg zacht en voller!


Als laatste gebruikte ik ook een neusstrip op.


Dit waren alle producten die ik deze keer heb opgebruikt. Welke producten zijn jullie benieuwd naar of zitten er ook favorieten van jullie tussen?

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)