Etos - Colour Care Lipsticks

Etos heeft heel wat mooie lipstick kleurtjes in hun assortiment en natuurlijk heb ik daar even in rondgeneusd toen ik daar afgelopen weekend was. Ik kocht 3 lipsticks die ik wel de moeite waard vond om even te testen. Dit zijn de Colour Care Lipsticks van Etos eigen merk


De verpakkingen van de lipsticks hebben een gouden huls en hebben bovenaan een doorzichtige dop met de naam. Een beetje een standaard verpakking, maar wel mooi voor een budgetmerk.

Heel stevig zijn de dopjes jammer niet en ik denk dat ze binnen de kortste keren niet echt goed meer zullen sluiten. Wanneer je ze laat vallen zal er ook snel een barst in de dopjes komen.


De kleurtjes die ik kocht zijn 002, 008 en 101. Hieronder zie je de verschillende kleurtjes geswatched...

008 Sensual Nude

De eerste kleur heeft in de tube een ietwat bruine kleur, maar eenmaal je de kleur hebt geswatched op je hand heeft deze meer een nude tint met een lichtroze tint erdoorheen.




101 (Geen naam te vinden)

Deze lipstick heeft (jammer genoeg) een parelmoerglans in zich. Ik had het niet opgemerkt in de winkel en had deze niet geswatched. Ik hou niet zo van deze soort lipsticks.




002 Candy Crush

Deze lipstick heeft een leuke felle lichtroze kleur.




De lipsticks hebben een lichte crèmige textuur die heel erg zacht aanvoelt qua textuur en daardoor heel makkelijk aanbrengt. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd, goed dekkend (in één veeg!) en voelen prettig aan op de lippen.
Ook verzorgen en beschermen deze lipsticks je lippen goed. Nog een pluspunt! Na een uurtje of 3 en zeker na een maaltijd moet je ze wel bijwerken! Hou daar dus rekening mee.

Deze lipsticks zijn in heel veel verschillende kleurtjes verkrijgbaar en kosten maar €2,99 per stuk! Lekker budget en je kan kiezen uit mooie kleurtjes. Zeker een aanrader voor de budgetlovers!

xx Kimberley

Reacties

Wat een super leuke review!
Ik vind je alle kleuren mooi staan. :)

liefs
x

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)