The Balm - Cindy-Lou Manizer

Ik schreef eerder al een artikel over de Mary-Lou Manizer van The Balm. Dit is een prachtige highlighter die nog steeds mijn favoriet is. Vandaag een ander product van The Balm, namelijk de Cindy-Lou Manizer. Ook is er een Betty-Lou Manizer verkrijgbaar, maar deze is meer een bronzer en heb ik (nog) niet in mijn collectie.





De verpakkingen van The Balm zien er altijd superleuk uit. Op de verpakking van dit product wordt de vrouw op de voorkant beschuldigd. Zo staat er "convicted of: Stealing glances". Op de achterkant van het doosje zie je de vingerafdrukken en op de voorkant een mugshot :) Leuk gevonden!




Je kan deze blush voor allerlei mogelijkheden gebruiken. Zo kan je hem gebruiken als highlighter, maar ook als oogschaduwkleur of blush. Aangezien deze heel wat donkerder is, zal ik hem meer gebruiken als blush. Aangezien het product een gouden shimmer bevat hoef je geen highlighter meer aan te brengen wanneer je hem gebruikt als blush. Anders zou het een beetje teveel worden qua shimmer.

Swatches






Op de swatches zie je nauwelijk de blush, maar hij is echt wel donkerder dan dat. Er is echter wel een minpuntje. Wanneer je hem swatched of op je kwast wil opnemen, heb je wel fallout en brokkelt hij redelijk. Bij mijn andere highlighter (Mary-Lou manizer) had ik dit niet. Maar wanneer je hem eenmaal hebt aangebracht op je huid ziet hij er supermooi uit. Let wel op dat je er niet teveel in een keer aanbrengt want hij is wel degelijk goed gepigmenteerd.

Ook benieuwd naar deze blush? Je kan hem vinden via de webshop The Make-up spot
Dit product kost €21,50 maar is het meer dan waard :)

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
Alleen voor de verpakking zou ik hem al willen.
Fijn dat hij ook goed gepigmenteerd is!
Unknown zei…
De kleur is erg mooi! Jammer van de fall-out!
Idd, mooie product :)
Is idd wel jammer, dan maar goed de kwast aftikken, het product is te mooi om niet te gebruiken :)

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)