Catrice - LE Check & Tweed - Velvet Lip colours

Catrice heeft hun nieuwe limited editie producten van "Check & Tweed" nu in de winkel liggen en ik postte onlangs al een review over hun nieuwe oogschaduwpalletjes. Vandaag een blogpost over hun nieuwe lipproducten van die lijn. Deze lipproductjes heten de Velvet lip colours.

Er zijn in totaal 3 kleurtjes beschikbaar, maar ik kocht er maar 2 aangezien het 3de kleurtje was uitverkocht. Ik heb de kleurtjes C01 Queen's BEAUTea Time en C03 Brit Chick in huis gehaald.


Deze lipproductjes hebben een handige verpakking met draaiknop onderaan. Zo hoef je ze niet te scherpen. Aangezien de productjes een kleinere applicator hebben zijn deze heel erg handig in gebruik. Zo kan je het product heel erg precies aanbrengen.

Ze zijn ook heel erg romig, brengen makkelijk aan en hebben een prettig geurtje. De kleurtjes zijn heel erg mooi en zijn heel goed gekozen voor deze herfst en winterperiode. Ze hebben een semi-matte finish. Een echte must-have!

C01 Queen's BEAUTea Time





C03 Brit Chick




Deze productjes zijn een echte aanrader! Ga zeker zeker nog scoren nu je nog kan! Ze kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat (in België en Nederland) en Trekpleister (in Nederland).

xx Kimberley

Reacties

Es zei…
Heel mooi! X
Unknown zei…
Die felrode kleur vind ik echt fantastisch!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)