Essence - Hello Autumn Colour adapting powder blush

Ik heb nog een productje van de Hello Autumn collectie van Essence voor jullie. Deze keer geen oogschaduwpalletjes, maar wel een blush. Het is niet een blush die je normaal zou verwachten. Deze blush is een colour adapting blush, een blush die zich dus aanpast aan je huidskleur. Hij reageert op de individuele pH-waarde van je huid. Daardoor krijgt je huid een mooie naturelle roze kleur en een subtiele glans.



Op het eerste zicht ziet het product er niet uit als een blush. Het lijkt eerder op een highlighter met gouden shimmer erin. Maar wanneer je hem op je huid aanbrengt veranderd hij naar een heel subtiel roze kleurtje. Je ziet het bijna niet, maar het geeft je wel een mooie natuurlijke look. Wanneer je een felle blush zoekt, kan ik je deze niet aanraden. Het enige wat hij doet is een heel klein laagje roze achterlaten.



Swatches





Voor meiden die net beginnen met make-up, die een heel minimalistische look willen of meiden die nog wat te jong zijn om veel make-up te dragen, is deze heel erg geschikt. Ga je liever voor een goed opvallend of donkerder kleurtje, kan je deze skippen! Het is een fijn product, maar van mij mag er wel wat meer kleur zijn. De volgende keer zou ik deze niet meer kopen.

Deze blush kost €2,59 en ligt nu tijdelijk bij de Kruidvat en Trekpleister (Nederland) in de schappen.

xx Kimberley



Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)