Steamcream

Steamcream is een populair product dat al jaren bekend is, maar ik had het nog nergens kunnen vinden in de winkels. In 2010 werd het product als winnaar gekroond van de Beauty Insiders Choise award. Steamcream is een product dat je voor verschillende doeleinden kan gebruiken en is een natuurlijk verzorgingsproduct, dat bereid is onder hete stoomdruk. Door het gebruik van infusies van haver en olie van zoete amandel, lavendel en jojoba, cacaoboter en eau de parfum verzekert het product een langdurige en intensieve huidsverzorging.

De verpakking is heel erg leuk. Er zijn oneindig veel designs waaruit je kan kiezen. Ik vond dit kleurrijke doosje het mooiste uit de stapel in de winkel. Het blikken doosje bevat 75g aan product. Het enige nadeel is dat dit niet in een knijptube of pompflacon zit, want dit werkt hygiënischer.



Het product heeft een witte kleur en lijkt een beetje op Nivea. Nivea is wel dikker en vettiger. Deze steamcream is heel erg luchtig en smeert makkelijk uit en kleeft niet! Voor wie niet van lavendelgeuren houdt kan ik deze niet aanraden want hij heeft een lavendelgeurtje! Het maakt de huid superzacht en hydrateert echt van het moment dat je hem aanbrengt. Ook heb je echt niet veel product nodig om resultaat te zien! Superproduct!




Ik betaalde voor dit potje €14 bij de drogisterij Di. Voor een goed product vindt ik dit best betaalbaar! Zeker een aanrader dit.

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)