zaterdag 27 september 2014

Essence - Hello Autumn - Multi Colour powder

Een product uit de nieuwste LE van Essence die momenteel in de schappen ligt. Ik heb het over de Multi Color Powder. Het is een poeder waarin 4 soorten kleuren zit verwerkt. De bedoeling hiervan is dat je deze door elkaar mengt met behulp van een poederkwast. Wanneer je je gezicht hebt afgepoederd, krijg je een mooie en gezonde glow op je huid.Heel simpele verpakking en zal snel breken wanneer je hem laat vallen, helaas. Maar! De inhoud is zo mooi! Wat een leuk printje. Ik ben echt een fan van zulke producten. Hij doet me een beetje denken aan die blushes en bronzers van The Body Shop vorig jaar, deze hadden ook zulk printje.
Voor op je gehele gezicht te gebruiken vind ik het een beetje té, want er zit heel veel shimmer in het product, waardoor je net een discobal lijkt. Ik zou dit product eerder als highlighter gebruiken. Aangezien je het dan op je jukbeenderen aanbrengt krijg je ook een beetje een bruine gloed die kan dienen als een heel lichte bronzer. Heel erg gepigmenteerd is hij zeker niet, je krijgt enkel een mooie frisse glow!

Swatches
Mooi product, maar super speciaal is het niet. Ik zou hem niet opnieuw kopen.

Je kan deze collectie nu vinden bij Kruidvat (België en Nederlan) en bij Trekpleister (Nederland). Het product kost €3,39!

xx Kimberley

Geen opmerkingen:

Nyx Cosmetics - Swear by it Shadow Palette

In mijn collectie heb ik een aantal kleine palletjes van Nyx , maar ik was er tot nu toe niet echt een fan van. Tot vandaag heb ik ook niet...